• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404051911732
  • خبرنگار : 51049

استاندار کرمانشاه خبر داد

افزایش ۵ درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی

افزایش ۵ درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با اشاره به رشد حضور زائران اربعین در مرز خسروی برای سفر به کربلای معلی، گفت: این افزایش تاکنون و در چهار روز مانده به اربعین حسینی به پنج درصد رسیده است.

به گزارش ایسنا، منوچهر حبیبی، روز یکشنبه (۱۹ مرداد) در قرارگاه اربعین انتظامی استان کرمانشاه که با حضور فرمانده کل انتظامی کشور در مرز خسروی برگزار شد، اظهار کرد: از همان ابتدای همایش بزرگ اربعین، همه مسئولان کرمانشاه پای کار آمده و تلاش کردند تا خدمات شایسته و لازم را به زوار ارائه کنند.

وی ادامه داد: از جمله اقداماتی که برای تسهیل در تردد زائران صورت گرفته می‌توان به آسفالت ۲۰۰ کیلومتر از مسیرهای محل تردد زائران از کنگاور تا مرز خسروی و همچنین اجرای خط کشی و آشکارسازی سطح جاده به طول ۳۵۰ کیلومتر اشاره کرد.

حبیبی با اشاره به وجود ۳۰۰ موکب مردمی در طول مسیر تردد زائران اربعین در استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: پارکینگ‌های متعددی با ظرفیت ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو نیز برای پارک وسایل نقلیه زوار ایجاد شده است.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به افزایش گیت‌های عبور در مرز خسروی، گفت: این کار باعث تسهیل در تردد زوار و ایستایی حداقلی آنها در مرز شده است

وی همچنین از زحمات و تلاش‌های مجموعه انتظامی استان کرمانشاه قدردانی کرد و گفت: حضور شبانه‌روزی ماموران انتظامی در کنار اجرای طرح ترافیکی که با تدبیر فرمانده انتظامی استان انجام گرفته باعث شده تا از ترافیک خودرو جلوگیری و زائران با آرامش بتوانند تردد کنند.

کاهش ۳۱ درصدی سوانح رانندگی در کرمانشاه

سردار حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه نیز در این نششت، اظهار کرد: پلیس از همان روز نخست با همه توان در میدان خدمت به زائران اربعین حضور داشت و این خدمت‌رسانی تا بازگشت آخرین زائر ادامه پیدا می‌کند.

وی افزود: یکی از اقداماتی که امسال برای اولین بار انجام شد، اجرای طرح جامع ترافیکی بود که باعث روان‌سازی حجم بالای تردد خودروها و کاهش سوانح رانندگی شد.

سردار حاجیان با اشاره به کاهش ۳۱ درصدی سوانح رانندگی در استان کرمانشاه از ابتدای صفر تا پایان روز پانزدهم این ماه، گفت: امیدوارم زائران در مسیر برگشت نیز با پلیس همکاری لازم را داشته باشند و با عمل به توصیه‌های همکاران با صحت و سلامت به شهر و دیار خود بازگردند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به احداث ۱۰ ایستگاه خواب‌زدایی در استان، گفت: این ایستگاه‌ها در مسیرهای محل تردد زوار راه اندازی و پذیرایی لازم نیز از زوار صورت می گیرد تا این عزیزان پس از استراحت به مسیر خود ادامه دهند.

وی همچنین با اشاره به وجود ۲۲۴ گشت انتظامی برای تامین امنیت زائران، اظهار کرد: در کنار آنها هزار و ۵۷ پلیس یار اربعین نیز بکار گیری شده‌اند تا خدمات مورد نیاز را به زوار ارائه کنند.

سردار حاجیان راه اندازی میز تخصصی پلیس را از دیگر اقدامات پلیس کرمانشاه در ماموریت اربعین عنوان کرد و گفت: زائران با مراجعه به نیروهای مستقر در این میز خدمت می توانند از خدمات مختلف بهره مند شوند.

رئیس پلیس استان کرمانشاه همچنین با اشاره به ایجاد ۱۰ پاسگاه فرماندهی، اظهار کرد: این پاسگاه‌ها همه خدمات مورد نیاز از جمله معرفی محل‌های اسکان و تغذیه، اطلاعات طول مسیر، موکب‌ها و ایستگاه‌های خواب زدایی و ... را به زوار ارائه می‌دهند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha