• جمعه / ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404061408155
  • خبرنگار : 50673

رئیس مرکز اسلامی استان:

وحدت، رمز اقتدار هرمزگان/ برگزاری ۵۰۰ جشن در هفته وحدت

وحدت، رمز اقتدار هرمزگان/ برگزاری ۵۰۰ جشن در هفته وحدت

ایسنا/هرمزگان رئیس مرکز اسلامی هرمزگان، در آستانه هزار و پانزدهمین سالروز میلاد پیامبر رحمت(ص) از برگزاری بیش از ۵۰۰ جشن وحدت در مساجد شیعه و اهل‌سنت استان خبر داد و این رویداد را نماد همدلی دیرینه مردم هرمزگان و رمز امنیت و اقتدار جمهوری اسلامی توصیف کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آصف باصره،روز جمعه ۱۴ شهریور، در نشست خبری با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد ایمانی‌فرد رئیس ستاد هفته وحدت، که در سالن اجتماعات این نهاد برگزار شد، وحدت را «ریسمان محکم الهی» دانست که موجب امنیت و اقتدار جامعه می‌شود.  

وی با بیان اینکه وحدت در هرمزگان با جان مردم عجین شده و حتی در روابط خانوادگی رسوخ کرده است، افزود: در بحران‌های سال‌های اخیر، به‌ویژه در جنگ ۱۲ روزه اخیر، همدلی و یک‌صدایی مردم هرمزگان نتیجه سال‌ها زندگی در سایه وحدت بوده و این موضوع در تاریخ کم‌نظیر است.

رئیس مرکز اسلامی هرمزگان، وحدت را یک «میراث معنوی» در کشور توصیف کرد و خواستار صدور این نگاه به سراسر جهان اسلام شد. او همچنین از برگزاری بیش از ۵۰۰ جشن هفته وحدت در شهرها، بخش‌ها و روستاهای استان در مساجد شیعه و اهل سنت خبر داد و گفت: همایش شاخص هفته وحدت روز شنبه با حضور آیت‌الله محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان، در بندرعباس برگزار می‌شود و برنامه‌های مشابه در شهرستان‌های جاسک، بستک و کیش نیز ترتیب داده شده است.

وی دیدار با خانواده‌های شهدای اهل‌سنت و شیعه، افتتاح مسجد در لیردف جاسک و برگزاری نشست‌های علمی با حضور نماینده ولی‌فقیه را از دیگر برنامه‌های ویژه این هفته برشمرد.  

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد ایمانی‌فرد، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان، با اشاره به در پیش بودن هزار و پانزدهمین سالروز میلاد پیامبر رحمت(ص) گفت: «وحدت از دیرباز در هرمزگان نقشی محوری ایفا کرده و پایه امنیت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی بوده است.» او شعار هفته وحدت امسال را «در پرتو عشق به احمد(ص)، اتحاد ملت، وحدت امت» اعلام کرد.  

ایمانی‌فرد به برنامه‌های گرامیداشت این هفته اشاره کرد و افزود: پیاده‌روی خانوادگی، زیارت از راه دور پیامبر(ص)، کرسی تلاوت قرآن کریم، مولودی‌خوانی مشترک شیعه و اهل‌سنت، جشن‌های محلی، محافل انس با قرآن، شب شعر، و مسابقات ورزشی از جمله فوتسال ساحلی، بخشی از این رویدادهاست.  

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان، روز جمعه ۱۴ شهریور، وی از اجرای پویش «#به‌عشق‌پیامبرمی‌بخشم» خبر داد و گفت: این طرح، با هدف آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و ایجاد آرامش برای خانواده‌های آنان اجرا می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha