• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404062515328
  • خبرنگار : 50184

افتتاح رسمی شبکه «ایران یاران جوان» در کرمانشاه 

افتتاح رسمی شبکه «ایران یاران جوان» در کرمانشاه 

ایسنا/کرمانشاه مراسم رونمایی و افتتاح رسمی شبکه «ایران یاران جوان» با حضور جمعی از مدیران کل معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و ۵۰۰ نفر از اعضا این شبکه در کرمانشاه برگزار شد. 

بهرام سلیمانی، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه روز سه شنبه ۲۵ شهریور در این مراسم، با بیان اینکه جوانان سرمایه‌های ارزشمند کشور و معماران فردای ایران بزرگ هستند، اظهارکرد: هر قدمی که جوانان بر می‌دارند و هر ایده‌ای که پرورش می‌دهند و هر عملی که اجرایی می‌کنند، آجری را بر بنای مستحکم ایران می‌گذارند. 

وی به حضور جوانان ایرانی در فعالیت‌های داوطلبانه و بشردوستانه در زمان‌های بحران اشاره کرد و افزود: ظرفیت عظیم جوانان سرمایه ممتاز و بی‌بدیلی است که هر کشور و جامعه‌ای برای پیشرفت و توسعه به آن نیاز دارد. 

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه گفت: جوانان عضو شبکه ایران یاران جوان با قدم‌ها و شور و نشاط خود داوطلبانه در مسیر کمک کردن به دیگران گام برداشته‌اند. 

وی با بیان اینکه فعالیت‌های داوطلبانه بیانگر روحیه بلند ایرانی است که در تار و پو تک‌تک جوانان ما درهم تنیده شده است، تأکید کرد: داوطلبی فراتر از انجام یک کار خیر و نوعی مسئولیت پذیری اجتماعی است که در آن فرد در قبال جامعه خود احساس مسئولیت می‌کند و این همان روحیه ایثارگری است که در طول تاریخ ملت ایران را سرافراز نگه داشته است. 

وی با بیان اینکه شبکه ایران یاران جوان بستر بی‌نظیری برای تحقق آرمان‌های ما است، اعلام کرد: این شبکه خانواده‌ای بزرگ از جوانان همدل است که برای اعتلای نام ایران آستین‌هایشان را بالا زده‌اند. 

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه یادآورشد: این شبکه فضایی فراهم می‌کند تا خلاقیت‌ها و توانمندی‌های جوانان داوطلب ایرانی شکوفا شود و در مسیر سازندگی قرار گیرد. 

وی ادامه داد: در این شبکه جوانان ما فرصت پیدا می‌کنند تا توانایی‌های خود را شکوفا کنند و صدای خود را به گوش مسئولان برسانند و ایده‌های نوآورانه خود را مطرح کرده و در تصمیم گیری‌ها مشارکت فعال داشته باشند. 

سلیمانی با بیان اینکه این شبکه پل ارتباطی بین جوانان و مسئولان است، افزود: جوانان می‌توانند در قالب این شبکه در پروژه‌های فرهنگی، اجتماعی و محیط زیستی فعالیت داشته باشند و در رفع مشکلات محلی تا ملی ایفای نقش کنند. 

وی تأکید کرد: در قالب این شبکه جوانان مستعد و فعال از سراسر کشور می‌توانند باهمدیگر ارتباط برقرار کنند و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند. 

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه عشق به ایران در قلب هر ایرانی وطن‌دوستی وجود دارد، تصریح کرد: در دنیای پر چالش امروز بیش از هر زمان دیگری به تقویت این حس ایران دوستی نیاز داریم و شبکه ایران یاران جوان می‌تواند محفلی برای تقویت این خودباوری و عشق به وطن باشد. 

سلیمانی در پایان افزود: پیشرفت و تعالی هر کشور و جامعه‌ای در گرو انسجام و همبستگی تک تک افراد جامعه است و در این شرایط تفرقه و اختلاف سم مهلکی است که هر بنیانی را سست می‌کند. 

افتتاح رسمی شبکه ایران یاران جوان در کرمانشاه 

در ادامه این همایش حمیدرضا عزتی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه بااشاره به پیشینه کهنِ نوع دوستی و خدمات رسانی میان مردم ایران، اظهارکرد: این فرهنگ در طول تاریخ و از دیرباز در میان مردم ایران خصوصا مردم دیار کرمانشاه جاری و ساری بوده است. 

وی افزود: از زمان‌های دور جوانان همواره پیشگام‌ترین یاران کشور در روزهای حساس بوده‌اند و از دوران دفاع مقدس گرفته تا حوادث و بحران‌های طبیعی مانند سیل و زلزله بدون هیچ چشمداشتی به کمک وطن و هموطنان خود شتافته‌اند. 

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه به پای کار آمدن جوانان ایرانی در جنگ اخیر هم اشاره کرد و گفت: در طول جنگ دوازده‌روزه تحمیلی شبکه ایران یاران جوان که میراث‌دار فرهنگ ایثار و نوع دوستی ایرانیان است شکل گرفت تا کمک‌های جوانان ایرانی به مردم کشورمان را سازماندهی کند. 

وی تأکید کرد: وجود چنین شبکه‌ای تضمینی برای آمادگی کشور در برابر هر بحرانی خواهد بود. 

عزتی بااشاره به استقبال جوانان کرمانشاهی از این پویش، اعلام کرد: جوانانی که در این شبکه عضو شده‌اند پس از حضور در دوره‌های آموزشی و توانمندسازی، در هر بحرانی برای کمک به مردم کشورمان پای کار خواهند آمد. 

۴۶۰۰ جوان کرمانشاهی عضو شبکه ایران یاران جوان شده‌اند 

در ادامه این مراسم محمدحسین شاهمرادی دبیر استانی شبکه ایران یاران جوان نیز با بیان اینکه شبکه ایران یاران جوان از روز دوم جنگ تحمیلی دوزاده‌روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان کلید خورد، اظهارکرد: در مرحله اول جوانان علاقمند عضو این شبکه شدند و با تشکیل کمیته‌های مختلف ساماندهی شدند. 

وی اضافه کرد: در مجموع حدود ۳۰ هزار نفر در سطح کشور عضو این شبکه شده‌اند که حدود چهار هزار و ۶۰۰ نفر از آنها از کرمانشاه بودند که بالاترین آمار در بین استان‌های کشور است. 

دبیر استانی شبکه ایران یاران جوان خاطرنشان کرد: اگر شرایط مساعد شود تا پایان سال این تعداد را به ۱۰ هزار نفر خواهیم رساند. 

کرمانشاه پایلوت شبکه ایران یاران جوان شود 

 معین قاسمی مشاور استاندار کرمانشاه در امور جوانان نیز بااشاره به عضویت تعدادی از جوانان ایرانی در سامانه ایران یاران جوان، گفت: وقتی کسی در شرایط جنگی قرار را بر فرار ترجیح دهد و در سامانه‌ای عضو می‌شود تا بصورت داوطلبانه به مردم کشورش کمک کند، ارزش بسیار بالایی دارد. 

وی تأکید کرد: باتوجه به اینکه کرمانشاه رتبه اول کشوری را در عضویت این سامانه دارد، می‌توانیم پایلوت کشوری آن نیز شویم. 

مشاور استاندار کرمانشاه در امور جوانان اظهار کرد: تا پایان امسال تعداد اعضای این سامانه را در استان می‌توانیم به ۱۰ هزار نفر افزایش دهیم و حدود هزار نفر از آنها را نیز آموزش دهیم. 

وی اعلام کرد: می‌توانیم این نیروهای جوان را به سرمایه‌های اجتماعی تبدیل کرده و در اختیار توسعه استان قرار دهیم. 

در این مراسم از خانواده شهید بهرامی و شهید رییسی از شهدای جنگ دوازده‌روزه تجلیل شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha