• پنجشنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404062716421
  • خبرنگار : 50136

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی:

برای مشکل صادرکنندگان چاره‌اندیشی شود

برای مشکل صادرکنندگان چاره‌اندیشی شود

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: تغییر سیاست‌های دولت در تجارت، صادرکنندگان را در رفع تعهدات دچار مشکل می‌کند که باید با آینده‌نگری چاره‌اندیشی شود.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی،۲۷ شهریور در همایش چالشها، راهکارهای اقتصاد آذربایجان غربی که با حضور کمیسیون اقتصادی مجلس در ارومیه برگزار شد با بیان اینکه مسوولان باید در قبال فقر مردم پاسخگو باشند، گفت: در نظام جمهوری اسلامی باید آرامش اقتصادی پایه‌ای و زندگی متعارف برای مردم مهیا باشند. 

نماینده ولی فقیه در استان بااشاره به پاسخگویی همه در محضر الهی در روز قیامت، گفت: همه باید در برابر هر نعمت الهی پاسخگو باشند و مسوولان باید در برابر این مسئولیت اعطایی نیز پاسخگو باشند. 

وی ادامه داد: کسانی‌که مدیریت اقتصادی را در دست دارند یقینا در برابر خداوند بیشتر مسوولند و باید پاسخگو باشند؛ اگر مردم دچار مشکل اقتصادی باشند و مسوولان کوتاهی و سهل‌انگاری کنند بسیار پاسخگویی سخت‌تر می‌شود.

باید از ظرفیت‌های آذربایجان غربی برای تغییر مسیر مبادلات اقتصادی استفاده کنیم

حاکم ممکان، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، نیز در این همایش با تأکید بر عزم جدی برای ارتقای جایگاه استان گفت: استان با هزار کیلومتر مرز با سه کشور، ظرفیت تأثیرگذاری بر اقتصاد منطقه را دارد. باید از ظرفیت‌های استان برای تغییر مسیر مبادلات اقتصادی استفاده کنیم. 

وی با بیان اینکه استان با ویژگی‌ها و پتانسیل‌هایی که دارد جزو استان‌های برتر کشور است،گفت: اما ظرفیتهای استان باید بیش از پیش معرفی شود و از ظرفیت‌های آن به درستی بهره ببریم.

ممکان، بزرگترین سرمایه استان را وحدت، انسجام و زندگی مسالمت‌آمیز اقوام دانست و افزود: بر اساس این سرمایه می‌توانیم مسیر توسعه استان را تعریف کنیم.

وی به همایش فرصتهای سرمایه گذاری استان، «اینوا» که در خرداد برای توسعه استان برگزار شد اشاره کرد و گفت: این همایش نشان داد می‌توانیم بخش‌هایی که مغفول مانده‌اند را از زاویه‌ای نوین معرفی کنیم و مسیر مبادلات اقتصادی را تغییر دهیم.

رییس مجمع نمایندگان استان تأکید کرد: سرمایه‌گذاری در استان یک انتخاب اقتصادی نیست، بلکه از الزامات رشد و تولید است و می‌تواند در اقتصاد دانش‌بنیان تحول ایجاد کند.

ممکان درباره مشکلات فعالان اقتصادی افزود: رفع تعهدات ارزی یکی از معضلات اساسی است و باید از ظرفیت مرزها برای توسعه معیشت مرزنشینان بهره‌برداری شود.

وی با اشاره به امنیت استان گفت: استان در بیشتر شاخص‌ها جزو سه استان امن کشور است و امنیت پایدار می‌تواند توسعه پایدار را رقم بزند.

نماینده ارومیه درباره کشاورزی نیز بیان کرد: نتوانسته‌ایم از ظرفیت کشاورزی به درستی بهره‌برداری کنیم لذا جهاد کشاورزی باید بازارهای هدف را برای کشاورزان فراهم کند و صندوق حمایت از فعالان کشاورزی ایجاد شود.

وی در ادامه به پتانسیل معادن طلا اشاره کرد و بابیان اینکه می‌توانیم به قطب طلای کشور تبدیل شویم و نقش مؤثری در اقتصاد ایفا کنیم، گفت: سهم ۱۵ درصدی از حقوق دولتی معادن باید برای تأمین زیرساخت‌ها و آبادانی استان استفاده شود که تاکنون مغفول مانده است.

تحول مدیریت شهری با هوش مصنوعی و اصلاح قوانین ضروری است

آیدین رحمانی رضائیه، شهردار ارومیه، نیز در این همایش بر ضرورت گذر از مدیریت سنتی به مدیریت نوین تأکید کرد و گفت: مدیریت شهری به منابع محدود درآمدی متکی است و بدون تغییر رویکردها و اصلاح قوانین دست‌وپاگیر، ارائه خدمات باکیفیت و پایدار به شهروندان امکان‌پذیر نیست.

وی با اشاره به بهره‌گیری از فناوری‌های نو و هوش مصنوعی افزود: استفاده از ابزارهای هوشمند می‌تواند کیفیت خدمات شهری را ارتقا دهد و به تصمیم‌گیری‌های سریع‌تر و کارآمدتر کمک کند.

رحمانی همچنین همایش سرمایه‌گذاری «اینوا» را نقطه عطفی در تغییر و تحول مدیریت شهری دانست و گفت: این رویداد می‌تواند بستری برای جذب سرمایه و توسعه پایدار شهر فراهم کند.

شهردار ارومیه با انتقاد از برخی قوانین موجود بیان کرد: بعضی مقررات عملاً خودتحریمی است و مانع نوسازی و بهسازی ناوگان خدماتی شهر می‌شود و برای ارتقای خدمات، این قوانین باید بازنگری و اصلاح شوند.

وی تأکید کرد: تحول مدیریت شهری نیازمند نگاه نوین، حمایت از فناوری و اصلاح قوانین دست‌وپاگیر است تا بتوان خدمات مؤثر و پایدار به مردم ارائه کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha