• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404063018378
  • خبرنگار : 50649

بازرس کل فارس:

کمبود مدرسه در صدرا بیش‌از ۱۰ هزار دانش‌آموز را روانه شیراز کرده است

کمبود مدرسه در صدرا بیش‌از ۱۰ هزار دانش‌آموز را روانه شیراز کرده است

ایسنا/فارس رئیس منطقه سه سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل فارس هشدار داد که کمبود زیرساخت‌های آموزشی در شهر جدید صدرا موجب مهاجرت اجباری بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز به شیراز شده و این موضوع می‌تواند آسیب‌های اجتماعی به دنبال داشته باشد.

کاظم اکرمی امروز یکشنبه ۳۰ شهریور در یکصد و هشتادمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان فارس افزود: در تعیین شهریه مدارس باید شرایط خانواده‌های کم‌برخوردار در نظر گرفته شود، چراکه سختگیری‌های غیرضرور در این زمینه آسیب‌زاست.

وی افزود: همچنین نزدیک به یک میلیون دانش‌آموز در اختیار آموزش و پرورش فارس فرصتی بزرگ برای فرهنگ‌سازی است و حتی یک آموزش پنج دقیقه‌ای می‌تواند خروجی ارزشمندی داشته باشد.

تجهیز مدارس با کاروان ۳۰۰ میلیارد تومانی

در ادامه جلسه، مدیرکل نوسازی مدارس فارس، از اعزام بزرگترین کاروان تجهیزات آموزشی به مدارس کشور خبر داد و گفت: در قالب این کاروان به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان تجهیزات مورد نیاز مدارس فارس تأمین شد.

امین سینایی ادامه داد: همچنین در راستای عدالت آموزشی و نهضت مدرسه‌سازی، ۱۷۴ پروژه عمرانی با ۷۱۷ کلاس درس پیش از بازگشایی مدارس به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس هم در این نشست گفت: زنگ مهر آغاز دانایی و توانایی و شروع پویایی و نشاط است، از این‌رو تلاش کردیم زمینه حضور بانشاط دانش‌آموزان در مدارس را به بهترین شکل ممکن فراهم کنیم.

محسن کلاری با ارائه گزارشی از اقدامات آموزش و پرورش استان افزود: تا جایی که مقدور بود با درخواست‌های انتقالی موافقت شد و ۱۷۴ مدرسه جدید به فضاهای آموزشی استان اضافه شد. همچنین با برگزاری دوره‌های متعدد آموزشی، توانمندی دبیران افزایش یافت و روش‌های نوین تدریس جایگزین شد.

وی ادامه داد: توزیع بیش از پنج میلیون جلد کتاب در میان دانش‌آموزان، تجلیل از یک‌هزار خدمتگزار مدارس شیراز در قالب همایش‌های «بابای مدرسه»، اجرای طرح «مهر با مهر» برای نهادینه کردن فرهنگ اقامه نماز، نوسازی و شاداب‌سازی فضای مدارس و اجرای طرح «خانواده پویا» با محوریت ورزش همگانی از جمله اقدامات انجام شده در این مدت است.

ارتقای نرخ باسوادی به بیش از ۹۹ درصد

مدیرکل آموزش و پرورش فارس همچنین گفت: در حال حاضر بیش از ۹۹ درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال استان باسواد هستند، در حالی که این رقم در سال ۱۳۹۵ حدود ۹۵.۸ درصد بود.

وی تصریح کرد: بررسی وضعیت کیوسک‌ها و غرفه‌های مواد غذایی نزدیک مدارس، نظارت بر ثبت‌نام در مدارس غیردولتی و تذکر به مدارس متخلف نیز از دیگر اقدامات آموزش و پرورش فارس پیش از آغاز سال تحصیلی جدید بوده است.

به گزارش ایسنا، در این نشست از محمدرضا اژدری، دانش‌آموز دارنده رتبه ۸ کنکور سراسری، در حضور خانواده‌اش تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha