• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404070100450
  • خبرنگار : 50402

آغاز سال‌تحصیلی با نواخته شدن زنگ «مهر و مقاومت» در همدان

آغاز سال‌تحصیلی با نواخته شدن زنگ «مهر و مقاومت» در همدان

ایسنا/همدان زنگ «مهر و مقاومت» صبح امروز در هنرستان دخترانه زنده‌یاد عباس خانباغی همدان به صدا درآمد و سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ آغاز شد.

حمید ملانوری‌شمسی، استاندار همدان سه‌شنبه یکم مهر در آیین نواخته شدن زنگ مهر و مقاومت ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به دانش‌آموزان و فرهنگیان، آنان را منبع پیشرفت کشور دانست و گفت: جامعه فرهنگی و مجموعه مدیران و کارکنان عرصه تعلیم و تربیت، سرمایه‌های ارزشمند استان هستند.

وی با اشاره به اینکه آغاز سال تحصیلی باید فصلی نو برای آموزش، رشد دانش، تجربه و مهارت‌آموزی باشد، افزود: دانش‌آموزان باید اهداف بزرگ و ارزشمند داشته باشند، چرا که بدون هدف، تلاش‌ها و هزینه‌ها بی‌ثمر خواهد بود.

استاندار همدان با بیان اینکه دانش‌آموزان آینده‌سازان کشور و سرمایه‌های بزرگ توسعه پایدار هستند، تأکید کرد: رسیدن به اهداف نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است، برنامه‌ریزی فقط محدود به جدول کلاسی نیست بلکه هر فرد باید طرحی روشن برای آینده خود داشته باشد. 

به گفته وی، تلاش، مدیریت زمان و بهره‌وری سه رکن اساسی در مسیر موفقیت هستند و باید از فرصت‌های جوانی و منابع موجود به بهترین شکل بهره برد.

ملانوری‌شمسی مهارت‌آموزی را یکی از ضرورت‌های اساسی در نظام آموزشی دانست و گفت: دانش‌آموزان باید علاوه بر دروس مدرسه، مهارت‌های فردی و اجتماعی همچون فن بیان و مهارت‌های زندگی را بیاموزند تا آماده ورود به جامعه شوند. 

وی افزود: استان همدان سرشار از استعدادهای درخشان است و باید با خلاقیت، نوآوری و جهش علمی، این ظرفیت‌ها را بالفعل کرد.

نماینده عالی دولت در استان همدان با اشاره به ضرورت تقویت فرهنگ اندیشه و تفکر، خاطرنشان کرد: یک ساعت فکر بهتر از هفتاد سال عبادت است و جامعه ما باید به فرهنگ فکر کردن بیش از پیش توجه کند. 

استاندار همدان همچنین به اهمیت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و حفظ القاب افتخارآمیز استان از جمله دارالمؤمنین و پایتخت تاریخ و تمدن اشاره کرد و گفت: این مسئولیت بر دوش همگان است.

وی عدالت آموزشی را از اهداف اصلی دولت چهاردهم برشمرد و اعلام کرد: عدالت باید هم در فضاهای آموزشی و هم در کیفیت آموزش رعایت شود. 

ملانوری‌شمسی با اشاره به وضعیت مدارس استان افزود: ۱۰۸ مدرسه ناایمن در حال بازسازی است، برخی مدارس در هفته دولت افتتاح شده و ۴۵ مدرسه دیگر تا آبان‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید و بقیه نیز تا پایان سال‌جاری و بخشی نیز تا پایان سال آینده تکمیل می‌شوند.

وی تأکید کرد: اعتبار آموزشی استان در سال جاری بیش از دو برابر سال گذشته افزایش یافته و تحقق پروژه‌ها نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست. 

استاندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود بحران آب و محیط زیست را یکی از چالش‌های جدی آینده دانست و افزود: همدان هنوز معنای کامل بحران آب را لمس نکرده اما باید با پیشگیری، مانع از بروز بحران شد.

وی با اشاره به کاشت ۶ میلیون نهال طی دو سال گذشته در استان، تصریح کرد: حفظ منابع طبیعی و انرژی ضامن آینده سالم کشور است و باید در کنار آموزش علمی، فرهنگ زیست‌محیطی نیز در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha