• جمعه / ۴ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404070402324
  • خبرنگار : 50160

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) زنجان:

ملت ایران همچنان پای انقلاب ایستاده‌اند

ملت ایران همچنان پای انقلاب ایستاده‌اند

ایسنا/زنجان مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان گفت: دشمن تصور می‌کرد با فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها، مردم از انقلاب فاصله خواهند گرفت، اما جنگ ۱۲ روزه اخیر نشان داد ملت همچنان پای انقلاب ایستاده است و اتحاد ملت ایران اجازه نخواهد داد سرنوشت کشورهایی مانند سوریه، لیبی یا لبنان برای ایران تکرار شود.

حجت‌الاسلام حسن بیگدلی جمعه ۴ مهر در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه زنجان به مناسبت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: سه هدف اصلی دشمن در طول جنگ تحمیلی، جنگ ۱۲ روزه اخیر و تهاجم‌های اقتصادی و فرهنگی همواره تسلیم ایران، تجزیه کشور و تغییر نظام اسلامی بوده است، اما اتحاد و ایستادگی ملت ایران این نقشه‌ها را خنثی کرده است.

وی تصریح کرد: برگزاری نماز جمعه و حضور مردم در صحنه، بزرگ‌ترین نشانه پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس است و این حضور و مقاومت همچنان ادامه دارد.

او با بیان اینکه دشمن در طول تاریخ به دنبال سلطه و نفوذ بر ملت ایران بوده است، گفت: قرآن کریم صریحاً بیان می‌کند که خداوند اجازه نداده کفار بر مؤمنان سلطه یابند و این حقیقت امروز در مقابله ملت ایران با زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی جلوه‌گر است.

بیگدلی با اشاره به اینکه دشمن در جنگ هشت‌ ساله، جنگ ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی و حتی جنگ اقتصادی و فرهنگی، همواره سه هدف اصلی تسلیم ایران، تجزیه کشور و تغییر نظام اسلامی را دنبال کرده است، افزود: این اهداف هیچ‌گاه متوقف نشده و تا زمانی که نبرد حق و باطل ادامه دارد، دشمنی‌ها نیز ادامه خواهد داشت.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) زنجان خاطرنشان کرد: سال‌هاست بیگانگان طرح تجزیه کشورهای منطقه از جمله ایران، عراق و سوریه را دنبال می‌کنند تا آن‌ها را به واحدهای کوچک و ناتوان تبدیل کنند. حتی در برخی محافل غربی نقشه‌هایی برای تقسیم ایران منتشر شد که در آن خوزستان و آذربایجان از ایران جدا شده بود، اما ایستادگی ملت ایران و حضور مردم در صحنه، این نقشه‌ها را با شکست مواجه کرد.

بیگدلی تأکید کرد: امروز دشمنان تلاش می‌کنند اتحاد ملت ایران را بشکنند، اما رهبر معظم انقلاب اتحاد و انسجام ملت را اتحاد مقدس نامیدند و همه جریان‌ها، گروه‌ها و مدیران باید برای حفظ این انسجام بکوشند.

وی با یادآوری شرایط دشوار ابتدای دفاع مقدس، گفت: در آن روزها ارتش تازه از هم پاشیدگی رژیم پهلوی رها شده بود، سپاه هنوز به طور کامل شکل نگرفته بود و بسیج در آغاز راه بود. در چنین شرایطی دشمن با حمایت قدرت‌های جهانی به ایران حمله کرد، اما این ملت با شعار هیهات من‌الذله و با الهام از قیام عاشورا در برابر متجاوزان ایستاد و پیروز شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان افزود: اگر در دوران دفاع مقدس ملت ایران حتی برای سیم‌خاردار وابسته بود، امروز با اتکا به همان فرهنگ مقاومت توانسته است در حوزه‌های موشکی، پهپادی، پالایشگاهی و بسیاری از عرصه‌های علمی و صنعتی به خودکفایی برسد و تحریم‌ها را بی‌اثر کند.

وی با بیان اینکه مقاومت ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده جهان شده است، تصریح کرد: روزی شعار مرگ بر اسرائیل تنها در خیابان‌های ایران شنیده می‌شد، اما امروز میلیون‌ها نفر در اروپا و آمریکا به صحنه می‌آیند و علیه صهیونیسم و استکبار جهانی فریاد می‌زنند. این ثمره دفاع مقدس و ایستادگی ملت ایران است.

بیگدلی یادآور شد: ملت ایران به پشتوانه فرهنگ عاشورا و آموزه‌های امام حسین (ع)، هیچ‌گاه زیر بار ذلت نرفته و همین روحیه حسینی موجب شده است که حتی ملت‌های غربی و دانشگاهیان در اروپا و آمریکا نیز در حمایت از مظلومان جهان به میدان بیایند.

وی افزود: پرچم جمهوری اسلامی امروز در دست ملت‌هایی قرار دارد که روزی ایران را تحریم می‌کردند و این افتخاری بزرگ برای انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha