• پنجشنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404071006697
  • خبرنگار : 50673

نماینده غرب هرمزگان در مجلس:

بیکاری در هرمزگانِ درآمدزا غیر قابل‌قبول است/ تأمین آب صنایع بزرگ کشور از هرمزگان، نیازمند توسعه متوازن استان

بیکاری در هرمزگانِ درآمدزا غیر قابل‌قبول است/ تأمین آب صنایع بزرگ کشور از هرمزگان، نیازمند توسعه متوازن استان

ایسنا/هرمزگان نماینده مردم غرب استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، با تشریح نقش محوری این استان در اقتصاد ملی، ضمن انتقاد شدید از وضعیت بیکاری، خواستار رعایت عدالت منطقه‌ای در به‌کارگیری نیروی بومی و توسعه متوازن زیرساخت‌ها شد.

احمد جباری، نماینده مردم بندر لنگه و بستک در مجلس شورای اسلامی، روز پنجشنبه ۱۰ مهر، در نشست با رئیس‌جمهور، از رویکرد جدی دولت چهاردهم در استفاده از ظرفیت‌های قومی و منطقه‌ای تقدیر کرد.

وی با تأکید بر اهمیت وفاق ملی، اظهار کرد: به‌کارگیری اهل سنت در ساختارهای دولتی، اقدام قابل تقدیری است که در چارچوب وفاق ملی به صورت جدی دنبال شده است.

جباری تصریح کرد: این رویکرد، در راستای تقویت همبستگی ملی، افزایش کارایی در دستگاه‌های دولتی و اعتماد مردم به حاکمیت است.

بیکاری در هرمزگان درآمدزا قابل قبول نیست

نماینده غرب هرمزگان در مجلس با تأکید بر جایگاه ممتاز اقتصادی استان، وضعیت بیکاری را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد و تصریح کرد: هرمزگان به عنوان یکی از پنج استان اصلی درآمدزا در کشور، از ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های نفت، گاز، صنایع مادر، دریا و بنادر برخوردار است؛ لذا بیکاری در این استان را به هیچ وجه قابل قبول نمی‌کند.

وی خواستار برنامه‌ریزی دولت برای تحقق سهم مردم محلی از درآمدهای سرشار استان شد.

تأمین آب صنایع ملی از هرمزگان، ایجاب‌کننده توسعه زیرساخت‌ها

جباری در ادامه به نقش زیرساختی استان در تأمین نیازهای حیاتی صنایع بزرگ کشور اشاره کرد و گفت: آب آشامیدنی و آب صنایع مستقر در استان‌های دیگر مانند گل‌گهر، چادرملو و فولاد مبارکه عمدتاً از منابع آبی هرمزگان تأمین می‌شود که این امر بر ضرورت توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای امکانات ورزشی و رفاهی در این استان تأکید دارد.

وی همچنین با تأکید بر لزوم رعایت عدالت در اشتغال، خواستار توجه ویژه صنایع بزرگ استان به ظرفیت نیروی انسانی بومی شد و اظهار کرد: سهم نیروی بومی باید به صورت جدی در فرآیند جذب و به‌کارگیری در صنایع استان لحاظ شود تا علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، عدالت منطقه‌ای نیز رعایت شود.

نماینده مردم غرب هرمزگان با تأکید بر لزوم توسعه متوازن و پایدار استان، از مسئولان ملی و استانی خواست تا بستر تحقق این مهم را فراهم کنند.

وی خاطرنشان کرد: هرمزگان از تمام ظرفیت‌های لازم برای تبدیل شدن به قطب اقتصادی و صنعتی جنوب کشور برخوردار است که تحقق این امر، نیازمند همدلی و هم‌افزایی کامل همه دستگاه‌ها است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha