نوروز عزیزی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تصمیماتی که برای پخت نان کامل در کرمانشاه با همراهی دانشگاه علوم پزشکی اتخاذ شده، گفت: در گام اول چند نانوایی در کرمانشاه پخت نان کامل را آغاز خواهند کرد و اگر استقبال از سوی مردم مناسب باشد، میتوانیم ظرف یک یا دو ماه تعداد نانواییهایی که نان کامل پخت میکنند را به ۲۰۰ مورد افزایش دهیم. بگونهای که در همه مناطق شهر کرمانشاه نانوایی برای پخت نان کامل داشته باشیم.
وی پخت نان کامل در خبازیها را نیازمند ملزوماتی دانست و افزود: یکی از مهمترین این ملزومات تامین آرد کامل و با کیفیت برای پخت نان کامل است که مقرر شده تامین آرد صورت گیرد.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از هزینههای قابل توجه پخت نان کامل نیز یاد کرد و ادامه داد: برای پخت نان کامل در یک نانوایی به یک کارگر مجزا نیاز داریم که هزینه کارگر با احتساب حق بیمه و ... به روزی یک میلیون تومان هم میرسد.
عزیزی قیمت در نظر گرفته شده برای نان کامل در کرمانشاه را ۲۰ درصد بیشتر از قیمت نان معمولی اعلام کرد و یادآور شد: پیشنهاد ما این بود که قیمت نان کامل ۴۰ تا ۵۰ درصد بیشتر از نان معمولی باشد که مورد موافقت قرار نگرفت.
وی اظهار کرد: فعلا پخت نان کامل را با همین قیمت در چند نانوایی آغاز خواهیم کرد و اگر صرفه اقتصادی داشته باشد، تعداد نانواییها را بیشتر میکنیم.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از مزایای نان کامل برای سلامت مردم نیز یاد کرد و گفت: اگر مردم از تاثیری که مصرف نان کامل در سلامتی آنها دارد مطلع شوند، حتما به خرید این نان روی میآورند.
عزیزی مصرف نان کامل در کرمانشاه را نیازمند فرهنگسازی و اطلاعرسانی برای مردم دانست و تاکید کرد: سلیقه مردم عمدتا به سمت نان سفید است، در حالی که نان کامل رنگ تیرهتری دارد و باید استفاده از این نوع نان را بین مردم جا بیاندازیم.
وی با بیان اینکه پخت نان کامل در شهرهای دیگر کشور نیز آغاز شده، گفت: در کرمانشاه نیز به زودی پخت نان کامل را خواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات