• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۰۶:۵۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404072113259
  • خبرنگار : 50175

‌درراستای حفظ و حراست عرصه‌های منابع طبیعی

دو پاسگاه حفاظتی‌ در مناطق ملی حساس و جنگلی الیگودرز احداث می‌شود

دو پاسگاه حفاظتی‌ در مناطق ملی حساس و جنگلی الیگودرز احداث می‌شود

ایسنا/لرستان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد از احداث ۲ پاسگاه حفاظتی در مناطق حساس شهرستان خبر داد.

امیر محمد نظرپوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر در مناطق ملی حساس و جنگلی، دو پاسگاه حفاظتی در شول‌آباد و آبشار آب سفید در دست ساخت بوده و در آینده نزدیک با حمایت مدیر کل منابع طبیعی استان لرستان تجهیز و در راستای حفاظت و حمایت به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: وظایف ذاتی که به ما محول شده را در این راستا انجام خواهیم داد، اما ‌دستیابی به اهداف با پشتیبانی مردمی و سایر دستگاه‌ها خصوصا دستگاه قضایی و دادستان محقق می‌شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد اضافه کرد: شهرستان دارای ۴۲۲ هزار و ۹۹۲ هکتار اراضی ملی است که از این میزان ۲۸۰ هزار و ۲۰۱ هکتار عرصه جنگلی و ۱۴۲ هزار و ۷۹۱ هکتار عرصه مرتعی است.

نظرپوری با بیان اینکه شهرستان دارای ۴ شهر، ۵ بخش و ۱۲ دهستان است، بیان کرد: منابع طبیعی از نیازهای ضروری زندگی انسان‌هاست و همه باید در حفظ و حراست زمین و عرصه‌های منابع طبیعی تلاش کنیم.

وی ادامه داد: منابع طبیعی محور توسعه پایدار و سرمایه ملی کشور هستند و باید با افزایش شناخت مردم نسبت به منابع طبیعی و تعامل بیشتر مسئولان بر حفظ و احیاء منابع طبیعی تلاش کنیم.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد تصریح کرد: توجه به منابع طبیعی از اهمیت خاصی برخوردار است و باعث توسعه پایدار می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha