• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404081810738
  • خبرنگار : 50187

استاندار تاکید کرد

صیانت از هویت کرمان و برندسازی شایسته استان، رسالت همه ماست

صیانت از هویت کرمان و برندسازی شایسته استان، رسالت همه ماست

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: رسالت همه ما صیانت از هویت کرمان، برندسازی شایسته و درخور شأن استان و زدودن باورهای نادرست درباره این خطه است.

محمدعلی طالبی صبح امروز ۱۸ آبان در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کرمان با تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه‌های مقابله، درمان و پیشگیری از مواد مخدر در استان بر پیگیری اجرای کامل مصوبات و تعهدات دستگاه‌ها برای تکمیل دهکده «امید و زندگی» (مرکز درمان، بازتوانی و توانمندسازی معتادان متجاهر) تاکید کرد.

وی تاکید کرد: این مجموعه باید تا پایان سال جاری به بهره‌برداری رسیده و معتاد متجاهری در شهر کرمان در شب عید نداشته باشیم.

طالبی گفت: در بحث معتادان متجاهر نیازمند سامانه‌ای برای پایش هستیم، یعنی از زمان دستگیری، حضور در مرکز، مراحل درمان و پس از آن نیز پایش و ثبت اطلاعات کامل صورت گیرد تا با همت همه دستگاه‌های مربوطه، بتوانیم مجموعه بی‌نظیری در سطح کشور شاهد باشیم.

استاندار کرمان بیان کرد: این مجموعه باید علاوه بر رسالتی که در جمع‌آوری و درمان معتادان متجاهر دارد، به تدریج باعث پیشگیری از اعتیاد شود. 

وی استفاده از فناوری‌های نوین در عرصه‌های مختلف مبارزه با مواد مخدر را لازم دانست و گفت: برنامه‌های فرهنگی در دهکده امید و زندگی، کمپ‌های ترک اعتیاد و عرصه جامعه باید مورد توجه جدی باشد و از ابزار رسانه‌های ارتباط جمعی و فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم.

طالبی برگزاری جشنواره‌های فرهنگی هنری موثر در حوزه پیشگیری از اعتیاد را مطرح کرد و افزود: دهکده امید و زندگی و تنوع خدماتی که در این مجموعه ارائه می‌شود، ایجاب می‌کند که شورای راهبری خاص دهکده با حضور دستگاه‌های مسئول داشته باشیم و با استفاده از ظرفیت به وجود آمده، اقدامات موثری انجام دهیم.

وی در پایان با اشاره به سفر سه روزه جمعی از سینماگران مطرح کشور به استان، بیان کرد: رسالت همه ما، صیانت از هویت کرمان، برندسازی شایسته و درخور شأن استان و زدودن باورهای نادرست درباره این خطه است و در همین راستا نیز کارهای زیادی را می‌توان برای جریان‌سازی فرهنگی و اجتماعی در کرمان دنبال کرد.

افتتاح دو مرکز «امید و زندگی» ویژه بانوان در استان کرمان

امروز در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر دو مرکز امید و زندگی ویژه بانوان در مرکز و شرق استان کرمان به صورت ویدئوکنفرانس با حضور استاندار کرمان افتتاح شد.

مرکز امید و زندگی بانوان در مرکز استان با ظرفیت پذیرش ۱۲۰ نفر خدمات جامع و پیوسته‌ای را در مسیر بازگشت بانوان آسیب‌دیده به زندگی سالم ارائه می‌دهد و فعالیت‌ آن شامل غربالگری اولیه، درمان تخصصی، هنردرمانی، ورزش درمانی، اشتغالزایی، صیانت اجتماعی، مددکاری فردی و خانوادگی و بازسازی پیوندهای عاطفی با خانواده است.  

همچنین مرکز امید و زندگی بانوان شرق استان کرمان(در بم) با ظرفیت ۶۰ نفر به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha