• سه‌شنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404082012751
  • خبرنگار : 50416

افتتاح جشنواره «سودای عشق» در ملایر

افتتاح جشنواره «سودای عشق» در ملایر

ایسنا/همدان آیین افتتاحیه شانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج با عنوان «سودای عشق» در جوار گلزار شهدای بهشت هاجر ملایر با حضور جمعی از مسئولان، هنرمندان و خانواده‌های شهدا برگزار شد.

سید رسول حسینی، فرماندار ویژه ملایر سه‌شنبه ۲۰ آبان در این مراسم با تأکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، اجتماعی و هنری این شهرستان، اظهار کرد: ملایر توان لازم برای میزبانی بسیاری از رویدادهای مهم در میان ۱۰ شهرستان استان همدان را دارد.

وی با اشاره به تجربه موفق برگزاری جشنواره‌های گوناگون در ملایر، به‌ویژه جشنواره‌های تئاتر، افزود: ثمره این برنامه‌ها، گسترش وحدت، دوستی و همدلی میان هنرمندان، ایثارگران و اقشار مختلف جامعه است.

حسینی با بیان اینکه هنر، دمیدن روح در کالبد جسم است، تصریح کرد: باور ما بر این است که با هنرنمایی هنرمندان، می‌توان ارزش‌های والای بسیج و شهدا را به بهترین شکل به نمایش گذاشت و به جامعه معرفی کرد.

مجید فرجی، شهردار ملایر  نیز هدف از برگزاری جشنواره‌های هنری را تکریم هنرمندان و غنی‌سازی فضای فرهنگی شهر دانست و مطرح کرد: بی‌تردید، هنر نقشی بی‌بدیل در توسعه اجتماعی ملایر دارد.

وی با بیان اینکه ملایر شهری برگزیده در حوزه هنر و مناسبت‌های ارزشی است، افزود: برپایی این جشنواره‌ها موجب ارتقای جایگاه فرهنگی و هنری این شهر می‌شود.

فرجی ضمن قدردانی از تلاش‌های بسیج هنرمندان استان و شهرستان در اجرای جشنواره، اظهار کرد: به داشتن هنرمندانی نامدار همچون محمد قاسمی و مهدی حبیبی افتخار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه حضور هنرمندان کشوری، استانی و محلی در ملایر موجب افزایش شور و نشاط اجتماعی در شهر می‌شود، افزود: زمانی که موضوع، بسیج و ارزش‌های انقلابی باشد، این غنای هنری دوچندان جلوه می‌یابد. 

شهردار ملایر برگزاری جشنواره در کنار آرامگاه شهدا را سبب افزایش معنویت و تأثیرگذاری آن دانست.

فرشاد کشاورزیان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز در این مراسم با اشاره به حضور هیأت داوران برجسته کشوری در جشنواره، از تلاش‌های حسین صفی با بیش از ۳۰ سال فعالیت در عرصه تئاتر استان همدان و همچنین حمایت‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر قدردانی کرد.

وی ادامه داد: در چنین برنامه‌هایی هیچ زیان و ضرری وجود ندارد و اقدام شورای سیاست‌گذاری جشنواره در برپایی آیین افتتاحیه در جوار شهدای والامقام، اقدامی شایسته و ستودنی است.

کشاورزیان با تأکید بر نقش والدین در پرورش مدافعان سرزمین، گفت: پدران و مادران شهدا، مردانی تربیت کردند که امروز ما در سایه ایثار آنان در آرامش زندگی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه از نسل همین شهدا نیز هنرمندانی برخاسته‌اند که هنر این سرزمین را به جهانیان معرفی می‌کنند، افزود: اگر تفکر فرهنگی و هنری در مدیریت شهری وجود نداشته باشد، برگزاری چنین رویدادهایی ممکن نخواهد بود چرا که بخش عمده کار در حمایت مالی و اجرایی نهفته است. 

محمد قاسمی، دبیر جشنواره تئاتر بسیج «سودای عشق»، نیز با تشریح جزئیات برنامه‌ها، گفت: در این دوره، ۱۴ نمایش منتخب در دو بخش صحنه‌ای و خیابانی از شهرهای مختلف استان همدان به مدت سه روز اجرا می‌شود.

قاسمی تصریح کرد: در بخش صحنه‌ای شش نمایش شامل «مثل آب خوردن» به کارگردانی مهدی توکلی از رزن، «ستاره» به کارگردانی صحبت‌الله روشن‌فکر از نهاوند، «نوشابه مشکی» به کارگردانی سعید حسین‌پور از ملایر، «پشت‌بام تهران» به کارگردانی آرسام دشتی از ملایر، «حسین بیرقی» به کارگردانی امیر پیرو از اسدآباد و «برمی‌گردم» به کارگردانی مجتبی شجاعی‌زاده از ملایر در تماشاخانه یاران به صحنه می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: در بخش خیابانی نیز هشت اثر از هنرمندان شهرهای مختلف در دو مکان «بوستان سیفیه» و «مجموعه گردشگری جهان کوچک» به اجرا درمی‌آیند.

حمید آقابیگی، رئیس بسیج هنرمندان استان همدان نیز در این مراسم برگزاری جشنواره «سودای عشق» را فرصتی مغتنم خواند تا زمینه برای میزبانی جشنواره‌های بزرگ‌تر در سطح ملی فراهم شود.

 آقابیگی با ابراز افتخار نسبت به هنرمندان ملایری، خاطرنشان کرد: شهدا صاحبان اصلی این برنامه و همه حرکت‌های ارزشی هستند و امیدواریم این رویدادهای هنری سال‌های سال تداوم یابد و بستری برای درخشش هنرمندان بزرگ در این شهر باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha