• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404082113215
  • خبرنگار : 50219

فرماندار خبر داد

تغییر زمان برگزاری ششمین جشنواره قورمه مهریز

تغییر زمان برگزاری ششمین جشنواره قورمه مهریز

ایسنا/یزد فرماندار مهریز با اشاره به تغییر زمان برگزاری جشنواره قورمه و غذاهای سنتی و نان در این شهرستان خبر داد.

حسین عسکرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، در این خصوص با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره محلی قورمه از ۱۷تا ۲۲ آذر ماه در باغ جهانی پهلوانپور این شهرستان، افزود: برگزاری این جشنواره نه تنها غذاهای سنتی بلکه دو اثر ثبت جهانی یعنی باغ جهانی پهلوانپور و قنات جهانی حسن آباد را به عنوان جاذبه‌های گردشگری این شهرستان به گردشگران معرفی می‌کند.

وی تصریح کرد: به منظور حفظ سیما و منظر باغ و امکان استفاده بازدیدکنندگان از زیبایی‌های پاییزی باغ پهلوان‌پور، همچنین با عنایت به محوطه‌سازی ورودی باغ و برای ایجاد دسترسی مناسب بازدیدکنندگان به غرفه‌ها و گردش مطلوب نمایشگاهی، امسال غرفه‌ها در محوطه ورودی باغ برپا می‌شوند.  

عسکرزاده در پایان با بیان این که مراسم افتتاحیه این جشنواره ساعت ۱۵:۰۰ روز ۱۷ آذر و اختتامیه آن در روز ۲۲ آذر برگزار می‌شود، یادآور شد: این جشنواره با هدف ترویج و معرفی فرهنگ بومی و غذاهای اصیل شهرستان مهریز و همچنین شناساندن جاذبه‌های تاریخی این شهرستان به علاقه‌مندان گردشگری برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، قورمه یک غذای سنتی و اصیل و مقوی است که از گوشت گوسفند و پیاز تهیه می‌شود و روش‌های طبخ و نگهداری متفاوتی دارد.

انتهای پیام 
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha