• جمعه / ۳۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404083019102
  • خبرنگار : 50649

شهردار خبر داد

احداث میدان «توپخانه» در بافت تاریخی شیراز / حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گردشگری

احداث میدان «توپخانه» در بافت تاریخی شیراز / حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گردشگری

ایسنا/فارس شهردار شیراز از احداث میدان توپخانه بعد از افتتاح میدان نقاره‌خانه در قالب پروژه زندیه در بافت تاریخی این کلانشهر خبر داد.

محمدحسن اسدی جمعه ۳۰ آبان در حاشیه بازدید از پروژه‌های شهری شیراز به تشریح پروژه‌های در دست اقدام و آتی شهرداری پرداخت و از افتتاح پروژه‌های بزرگ زیرساختی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

وی افزود: پروژه احیای میدان نقاره‌خانه تا چند ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد و مسیری نیز از سمت بازار وکیل به‌طرف میدان نقاره‌خانه باز می‌شود و میدان توپخانه نیز پس از افتتاح میدان نقاره‌خانه احداث خواهد شد. 

اسدی، بزرگ‌ترین پارک آبی کشور با زیربنای ۷۰ هزار متر مربع را دیگر پروژه زیرساختی که تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد، عنوان کرد و ادامه داد: آکواریوم بزرگ شیراز نیز ظرف چند ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و تله‌کابین شیراز نیز به‌زودی راه‌اندازی می‌شود. 

شهردار شیراز با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر تاریخی و فرهنگی این کلان‌شهر بیان کرد: شیراز با داشتن افزون بر سه هزار روایت تاریخی، ۱۴ اثر ثبت‌شده و مشاهیری چون حافظ، سعدی و ملاصدرا، مهد تاریخ، تمدن و فرهنگ ایران است. این شهر، سومین حرم اهل‌بیت (ع) و شهر دین، هنر و حماسه است. 

وی با برشمردن عناوین بین‌المللی این کلانشهر از جمله پایتخت محیط‌زیست آسیا، مرکز صنایع‌ دستی و عضویت در هیئت‌مدیره شهرهای تاریخی جهان تأکید کرد: شیراز شهری با هوای پاک و توسعه فزاینده فضای سبز است که آینده‌ای مثال‌زدنی در گردشگری دارد، ما باید تراز شیراز را به بالاترین سطح جهانی برسانیم. 

اسدی در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری رویداد ملی «تا ثریا» که با محوریت گردشگری در شیراز برگزار شد، شیراز را ضلع مثلث طلایی گردشگری کشور عنوان کرد و افزود: این کلان‌شهر با اجرای پروژه‌های بزرگ شهری و گردشگری در مسیر تبدیل شدن به قطب گردشگری ایران قرار دارد که پارک آبی ۷۰ هزار متر مربعی، آکواریوم و محور زندیه بخشی از این پروژه‌هاست. 

وی با تشریح جایگاه تاریخی و تمدنی شیراز، از تحول دیجیتال و ورود به نسل چهارم گردشگری خبر داد و حمایت شهرداری شیراز از شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان نوآور این عرصه را اعلام کرد. 

اسدی بیان کرد: امروز ما در نسل چهارم گردشگری هستیم؛ در نسل اول، مبادله کالاهایی مانند نمک و ابریشم محور بود، اما امروز آنچه مبادله می‌شود داده و اطلاعات است. 

شهردار شیراز تأکید کرد: وقتی ما گردشگری را صنعت می‌نامیم، رویکردمان باید مهندسی، فناورانه و دیجیتال باشد؛ امروز انگیزه سفر با تصاویری و فیلم‌هایی شکل می‌گیرد که مسافران در فضای مجازی می‌بینند. 

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک گردشگری بین سه شهر اصفهان، یزد و شیراز گفت: این سه شهر، مثلث گردشگری و طلایه‌داران گردشگری ایران را تشکیل می‌دهند، به‌گونه‌ای که ما در رویدادهای مختلف نمایشگاه‌های خود را مشترک برگزار کرده‌ایم و این تازه آغاز راه است. 

شهردار شیراز در پایان حمایت مدیریت شهری از تمام شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان عرصه نوآوری در صنعت گردشگری را اعلام کرد و گفت: منتظر دریافت تقاضاها و پیشنهادها فعالان این عرصه‌ایم تا با همکاری یکدیگر، گردشگری شیراز را متحول کنیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha