افشین ترکارانی در جلسه مطالبهگری ملی زیر ساختهای استان ضمن تاکید بر رعایت الزامات پدافند غیر عامل در همه زیرساختها، اظهار کرد: لرستان به عنوان کریدور انتقال انرژی، حمل و نقل و ... دارای نقش مهمی در این زمینه است و با توجه به زیرساختهای مهمی که در این حوزه وجود دارد، مسوولان مربوط باید پیگیریها و مطالبهگریهای لازم را در سطح ملی جهت توسعه این زیر ساختها و رفع نواقص آنها به عمل آورند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان روز چهارشنبه ۱۲ آذر، وی خاطرنشان کرد: در این زمینه باید از همه ظرفیتهای ملی جهت ارتقای زیرساختها استفاده کرد و استانداری و سازمان پدافند غیرعامل نیز در کنار دستگاهها، پیگیر این موضوع خواهند بود.
مدیرکل پدافند غیرعامل لرستان تاکید کرد: مدیران همه زیرساختها باید موارد مورد نظر را با مساعدت اداره کل پدافند غیرعامل احصا و نسبت به پیگیری آنها در سطح ملی اقدام کنند.
انتهای پیام


نظرات