• شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404091509186

بخشش دهمین محکوم قصاص در گلستان/اولیای دم در گمیشان گذشت کردند

بخشش دهمین محکوم قصاص در گلستان/اولیای دم در گمیشان گذشت کردند

ایسنا/گلستان اولیای دم در یک پرونده قصاص در گمیشان با گذشت بزرگوارانه خود به یک محکوم در آستانه اجرای حکم، زندگی دوباره بخشیدند.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: محکوم به قصاص جوانی است که ۶ سال پیش در  نزاع دسته جمعی که در یک عروسی رخ داد، مرگ یک نفر را رقم زد.

حیدر آسیابی افزود: پس از تشکیل پرونده و رسیدگی قضایی ، حکم قصاص به درخواست اولیای دم، صادر و با طی تشریفات قانونی در مرحله اجرا قرار گرفت.

آسیابی ادامه داد: با پیگیری و پادرمیانی دادستان گمیشان و اعضای شورای حل اختلاف در نشست های مختلفی که با اولیای دم و بزرگان و ریش سفیدان برگزار شد ، اولیای دم بزرگوارانه از حق شرعی و قانونی خود گذشتند و رضایت دادند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان در روز شنبه ۱۵ آذر، رئیس کل دادگستری گلستان گفت: از ابتدای امسال این دهمین محکوم به قصاص است که با پادرمیانی اعضای شورای حل اختلاف بخشیده می شود.

انتهای پیام 
.