• پنجشنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404101811344
  • خبرنگار : 71654

لغو پیاده‌روی فضایی به دلیل مشکل پزشکی فضانورد ناسا

لغو پیاده‌روی فضایی به دلیل مشکل پزشکی فضانورد ناسا

ناسا یک پیاده‌روی فضایی که قرار بود امروز، روز پنج‌شنبه (۸ ژانویه) حدود ساعت ۸ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی آمریکا آغاز شود را به دلیل وجود نگرانی در مورد سلامتی یکی از فضانوردان به تعویق انداخت.

به گزارش ایسنا، ناسا پیاده‌روی فضایی را به دلیل وجود «نگرانی پزشکی» درباره یکی از اعضای حاضر در این ایستگاه که نامش را فاش نکرده، به تعویق انداخته است.

به نقل از اسپیس، مایک فینکه و زینا کاردمن قرار بود روز پنج‌شنبه حدود ساعت ۸:۰۰ صبح به وقت منطقه شرقی آمریکا از ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) خارج شوند و یک فعالیت برون‌وسیله‌ای (EVA) حدودا ۶.۵ ساعته را آغاز کنند. اما این راهپیمایی فضایی به تعویق افتاده است.

مقامات ناسا در بیانیه‌ای در روز چهارشنبه (۷ ژانویه) گفتند: این سازمان در حال نظارت بر یک نگرانی پزشکی درباره یکی از اعضای خدمه است که بعدازظهر چهارشنبه در داخل مجموعه مداری بروز کرده است. به دلیل حریم خصوصی پزشکی، برای ناسا مناسب نیست که جزئیات بیشتری درباره این عضو خدمه منتشر کند. وضعیت پایدار است. ناسا بعدا جزئیات بیشتری، از جمله تاریخ جدید پیاده‌روی فضایی پیشِ رو، را اعلام خواهد کرد.

وقتی این پیاده‌روی فضایی انجام شود، این اولین پیاده‌روی فضایی برای کاردمن و دهمین پیاده‌روی فضایی برای فینکه خواهد بود.

تا امروز، پنج فضانورد آمریکایی ۱۰ پیاده‌روی فضایی در کارنامه دارند و رکورد جهانی ۱۶ پیاده‌روی فضایی است که در اختیار فضانورد روس آناتولی سولوویِف قرار دارد.

پیاده‌روی فضایی امروز برای کمک به آماده‌سازی یکی از کانال‌های برق ایستگاه فضایی بین‌المللی جهت نصب یک آرایه خورشیدی جدید در آینده قرار بود انجام شود.


پس از نصب، این آرایه توان اضافی برای آزمایشگاه مداری فراهم خواهد کرد، از جمله پشتیبانی حیاتی از خروج ایمن و کنترل‌شدهٔ آن از مدار.

ناسا همچنین در حال برنامه‌ریزی یک پیاده‌روی فضایی دیگر در همین ماه است که هدف‌گذاری شده در روز ۱۵ ژانویه انجام شود. در آن  پیاده‌روی، دو فضانورد ناسا که هنوز نامشان اعلام نشده است، برای تعویض یک دوربین وضوح‌بالا و نصب «یک کمک‌ناوبری جدید برای فضاپیماهای بازدیدکننده»، از ایستگاه فضایی خارج خواهند شد.

این دو راهپیمایی فضایی در این ماه، اولین پیاده‌روی‌های فضایی سال ۲۰۲۶ خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha