• شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404102011894
  • خبرنگار : 50649

در مراسم تشییع شهدای امنیت مطرح شد؛

ملت ایران پیش از مسئولان به وظایف خود عمل می‌کنند/ دغدغه‌های معترضان را می‌شنویم

ملت ایران پیش از مسئولان به وظایف خود عمل می‌کنند/ دغدغه‌های معترضان را می‌شنویم

ایسنا/فارس در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهدای فراجا در شیراز نماینده ولی فقیه در استان فارس و استاندار مطالبی در خصوص پای کار بودن ملت ایران و توجه و شنیده شدن دغدغه‌های معترضان مطرح کردند.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز شنبه، ۲۰ دی در حاشیه مراسم تشییع پیکرهای شهدای فراجا در شیراز گفت: ملت فهیم ایران همیشه پیش از مسئولان و مدیران وظیفه خود را تشخیص داده و بدان عمل می‌کنند.

وی افزود: اکنون مسئله این است که عده‌ای وطن فروش با خیانت به ایران و اسلام در مقابل ملت ایران مسلح شده و با اسرائیل و آمریکا همکاری می‌کنند.

امام جمعه شیراز با تأکید بر اینکه همان‌طور که امام راحل فرمودند باید همه ملت در مقابل نقشه‌های دشمنان ایستادگی کنند، گفت: امروز وظیفه تک تک ماست تا برای حفظ کشورمان بصیر بوده و با نیروهای امنیتی و انتظامی همکاری داشته باشیم.

سوءاستفاده دشمن از شرایط اقتصادی

استاندار فارس هم در حاشیه این مراسم گفت: امروز دشمن از گرانی و نوسانات قیمت‌ها در بازار کشورمان سوءاستفاده کرده تا بتواند امنیت کشورمان را مخدوش کند.

حسینعلی امیری ادامه داد: امروز مسئولان کشور و استان فارس سخنان افرادی که واقعاً معترض بوده‌اند شنیده‌اند و کسی هم منکر گرانی و نوسان قیمت‌ها نیست و طبق فرمایشات رهبری  و رئیس جمهور باید به دغدغه‌های مردم توجه کرد.

وی اظهار کرد: اما دشمنان از این مسئله سوءاستفاده کرده‌ و شاهد جنایات اغتشاشگران و گروه‌های تروریستی در چند روز گذشته در شیراز و شهرستان‌های فارس و دیگر نقاط کشور بوده‌ایم.

امیری بر لزوم حفظ بصیرت در این شرایط تأکید کرد و گفت: امروز تشییع باشکوه شهدای امنیت حکایت از آن دارد که مردم شریف ایران، بصیر هستند و کاملاً مرزبندی خود را با پیاده‌نظام‌های دشمن اعم از اسرائیل و آمریکا انجام داده‌اند.

استاندار فارس با ذکر دوباره این نکته که اعتراض معترضان شنیده شده است، افزود: آنچه مهم است این است که باید مراقب باشیم تا دشمن از این شرایط سوءاستفاده نکند.

وی با اشاره به طرز شهید شدن برخی از حافظان امنیت بیان کرد: کسی که دغدغه معیشت دارد، به طرز فجیعی فرزندان این کشور را به شهادت نمی‌رساند. شهدایی که امروز تشییع شدند، توسط گروه‌های تروریستی و اغتشاشگران به شکل بی‌رحمانه و به شیوه داعش به شهادت رسیده‌اند.

امیری با بیان اینکه مردم ایران بصیر هستند و هیچ‌گاه یک پخمه سیاسی را قبول نخواهند کرد، گفت: ملت ایران ثابت کرده‌اند که هر گاه ایران و اسلام نیاز داشته است، در صحنه حضور دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha