• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404102112030
  • خبرنگار : 50181

معاون صمت کرمانشاه: بازار کالاهای اساسی را رصد می‌کنیم/ برخورد جدی با گرانفروشی

معاون صمت کرمانشاه: بازار کالاهای اساسی را رصد می‌کنیم/ برخورد جدی با گرانفروشی

ایسنا/کرمانشاه معاون بازرسی و حمایت از مصرف کننده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به تشدید نظارت بر عرضه کالاهای اساسی در بازار، از برخورد جدی با هرگونه تخلف در زمینه تامین و توزیع کالاهای مورد نیاز مردم خبر داد.

مسعود بیگلری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه متولی اساسی تامین و نظارت بر عرضه کالاهای اساسی، جهاد کشاورزی است و اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت نیز به عنوان دستگاه همکار مشارکت دارد، گفت: از ابتدای اجرای طرح ساماندهی یارانه‌ها و کالابرگ الکترونیکی، نظارت‌ها را با همراهی سایر دستگاه‌ها در بازار تشدید کرده‌ایم و این روند تا زمانی که بازار به ثبات برسد، ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به رصد مستمر بازار کالاهای اساسی هم در مرکز استان و هم شهرستان‌ها، خاطرنشان کرد: این بازدیدها شامل تمامی مراکز تولید و عرضه کالاهای اساسی خصوصا کارخانجات و انبارهاست.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کننده صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه تولید و عرضه حداکثری کالاهای اساسی مورد نیاز مردم توسط کارخانجات به طور کامل رصد می‌شود، افزود: نظارت دقیقی نیز بر انبارهای ذخیره کالاهای اساسی داریم تا از هرگونه احتکار و عدم عرضه جلوگیری شود. این نظارت‌ها هم از طریق سامانه و هم به صورت فیزیکی صورت می‌گیرد.

بیگلری، کالاهایی نظیر روغن، برنج، مرغ و گوشت را در اولویت نظارت‌ها برشمرد و تاکید کرد: با هرگونه گرانفروشی برخورد جدی خواهد شد و برای متخلفان پرونده تخلف تشکیل شده و جهت رسیدگی به تعزیرات ارجاع خواهند شد.

وی اظهار کرد: مردم هم می‌توانند هرگونه گرانفروشی، احتکار کالا و ... را با تلفن ۱۲۴ در میان بگذارند و مطمئن باشند به همه این شکایات رسیدگی خواهد شد. 

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کننده صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه افراد می‌توانند شکایت خود را در سامانه ۱۲۴ نیز ثبت کنند، یادآور شد: در این سامانه نرخ مصوب کالاهای اساسی درج شده و اگر افراد با گرانفروشی و عرضه کالا گرانتر از نرخ مصوب مواجه شدند، می‌توانند شکایت خود را در همین سامانه ثبت کنند.

بیگلری در ادامه از تشکیل ۳۵۰۰ پرونده تخلف در حوزه بازرسی و نظارت صمت استان کرمانشاه از ابتدای سال جاری خبر داد و عنوان کرد: ارزش این تخلفات حدود ۵۲۰۰ میلیارد تومان و عمدتا شامل گرانفروشی، کم‌فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، عرضه خارج از شبکه و... بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha