محسن صیادی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به کشف ۱۰ تن شکر و ۶۰ تن روغن احتکاری در یک انبار، اظهار کرد: این انبار با حضور پررنگ پلیس امنیت اقتصادی خراسان رضوی و پلیس نظارت بر اماکن عمومی و با دستور تعزیرات حکومتی کشف شد. پس از کشف این انبار، اقلام اساسی سریعا در شبکه توزیع شد و به دست مصرف کننده رسید.
وی به آمار کالاهای اساسی احتکار شده با برداشتن ارز ترجیحی و افزایش قیمت آنان اشاره و اظهار کرد: در این بازه زمانی ۱۰ تن شکر، ۱۰ تن روغن، ۶ تن تخم مرغ احتکاری کشف شده است. اقلام کشف شده در این انبارها به ثبت نرسیده بود.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی با اشاره به اینکه در خراسان رضوی کمبودی نسبت به کالاهای اساسی وجود ندارد، افزود: احتکارها در خراسان رضوی عمدا کاهشی بوده اما در این بین سودجویانی در بازار هستند که به احتکار اقلام و کالاهای اساسی اقدام میکنند تا با قیمت جدیدتری به فروش برسانند.
انتهای پیام


نظرات