• سه‌شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404102313117
  • خبرنگار : 71649

عضو شورای شهر تهران مطرح کرد

زاکانی برای خسارات به اموال عمومی دادخواست دهد/ شهرداری سطل زباله‌ها را به شهر برگرداند

زاکانی برای خسارات به اموال عمومی دادخواست دهد/ شهرداری سطل زباله‌ها را به شهر برگرداند

عضو شورای شهر تهران گفت: به دلیل اتفاقات اخیر سطل‌های زباله را جمع آوری کردند؛ شرایط که عادی شود باید به سرعت این سطل‌ها به سطح شهر بازگردند، چرا که ادامه این روند به زیبایی شهر آسیب می‌زند.

به گزارش ایسنا، حبیب کاشانی در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود، تصریح کرد: ان‌شاءالله همه کسانی که دیروز آمدند و نیامدند عاقبت به خیر شوند؛ از همه کسانی که از راه دور و نزدیک خودشان را رساندند تشکر می‌کنم. به طور مثال یک زن کهن سال بازنشسته با وجود اینکه اینکه ضامن شده بود و حقوقی نداشت، باور داشت که باید در تجمع حضور پیدا کند. هرکسی هرکاری که می‌توانست انجام داد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ثبت نام برای شوراهای شهر شروع شده و از همه نخبه‌ها خواهش دارم ثبت نام کنند و امیدوارم دل همه برای شهر بسوزد؛ همه با هم ثبت نام خواهیم کرد.

کاشانی همچنین با خسارات به اموال شهر در حوادث اخیر نیز اشاره کرد و افزود: شهردار تهران گزارش مکتوب خسارات را جمع آوری کند و  دادخواست دهد و هر کسی که دستور و دعوت به اغتشاش داده بیاید پاسخگو باشد. اینکه اموال عمومی و اموال مردم به آتش کشیده شده را چه کسی جواب می‌دهد؟ خواهش دارم که این دادخواست مطرح شود و خسارات اعلام شود.

وی همچنین با اشاره به وضعیت نظافت شهر تهران گفت: به دلیل این اتفاقات سطل‌های زباله را جمع آوری کردند؛ شرایط که عادی شود باید به سرعت این سطل‌ها به سطح شهر بازگردند چرا که ادامه این روند به زیبایی شهر آسیب می‌زند.

در پایان حبیب کاشانی با بیان اینکه بعد از جنگ ۱۲ روزه سه مصوبه در خصوص پیش بینی‌ها و پیش گیری‌ها داشتیم، گفت: از شهرداری انتظار داریم روی این مسأله کار کنند و بیشتر به آن توجه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha