چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۴:۲۲
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی: امسال سازش‌های قتل عمد استان به ۲۴ مورد رسید

استان خبرداد:

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی: امسال سازش‌های قتل عمد استان به ۲۴ مورد رسید

آذربایجان غربی (ایسنا) - رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از سازش سه فقره پرونده قتل عمد استان در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: سازش‌های قتل عمد استان در سال جاری به عدد بیست و چهار رسید.

ناصر عتباتی با اعلام این خبر گفت: دو فقره از این سازش‌ها در ارومیه و یکی دیگر در حوزه قضایی خوی صورت گرفت و در هر سه پرونده، احکام قصاص نفس محکومان صادر و با تایید دیوان عالی کشور در آستانه اجرا قرار داشتند.

وی ادامه داد: برای تحقق سازش و اخذ رضایت از اولیای دم، روسای دادگستری، دادستان‌ها، اعضای شوراهای حل اختلاف مستقر در زندان‌ها، هسته‌های جهادی بخشایش، مددکاران زندان و خیرین این شهرستان‌ها شبانه روزی و جهادی تلاش کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، چهارشنبه ۲۹ بهمن،عتباتی گفت: با این سازش‌ها، سازش‌های قتل عمد استان در سال جاری به عدد بیست و چهار رسید و امید است این روند تا پایان سال ادامه داشته و در ماه مبارک رمضان نتایج پر خیرو برکت آن را شاهد باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها