سه‌شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۴:۴۷
افزایش ۳۴ درصدی دستگیری متهمان تحت تعقیب در کیش

فرمانده انتظامی ویژه کیش خبر داد

افزایش ۳۴ درصدی دستگیری متهمان تحت تعقیب در کیش

هرمزگان (ایسنا) - فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش از افزایش ۳۴ درصدی دستگیری متهمان تحت تعقیب در ۱۱ ماه گذشته امسال خبر داد.

سرهنگ نبی‌اله قاسمی، افزود: با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، اجرای احکام قضایی و برخورد قاطع با مجرمان متواری، طرح‌های قرارگاه جلب هدفمند در کیش اجرا می شود.

او افزود: متهمان به دلیل اتهام سرقت، جرائم مالی و دیگر جرائم تحت پیگرد پلیس بودند و پس از دستگیری، تشکیل پرونده و انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس ویژه کیش در روز سه شنبه پنجم اسفند، قاسمی تأکید کرد: طرح‌های انتظامی و عملیاتی برای حفظ امنیت و آرامش ساکنان و گردشگران در جریان است و مردم می توانند با مشاهده هرگونه مورد مشکوک، با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها