• پنجشنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404120704091
  • خبرنگار : 50199

انتقاد نماینده ولی فقیه از کشاورزی سنتی و صدور اسناد غیرمجاز زمین‌های کشاورزی در مازندران

انتقاد نماینده ولی فقیه از کشاورزی سنتی و صدور اسناد غیرمجاز زمین‌های کشاورزی در مازندران

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه ادامه کشاورزی به سبک و سیاق سنتی یک آسیب جدی است، بر ابطال اسناد زمین‌های غیرمجاز تأکید کرد و از لزوم توجه ملی به مشکلات صنایع و شهرک‌های صنعتی مازندران و تکمیل پروژه کمربندی قائمشهر-میاندرود خبر داد.

آیت‌الله محمدباقر لایینی، پنجشنبه هفتم اسفند در جلسه شورای برنامه‌ریزی که با حضور رئیس جمهور دولت چهاردهم در استانداری مازندران برگزار شد، از زحمات استاندار در سطح ملی و استانی، با اشاره به پیشینه تاریخی این خطه اظهار کرد: مردم مازندران همواره در طول تاریخ، مردمی انقلابی، دیندار و با شهامت بوده‌اند و این استان با سابقه درخشان خود، نقشی مؤثر در ساختار تمدن منطقه ایفا کرده است.

وی با گرامیداشت خدمات فرهنگی استان، به ارائه تفسیر گران‌سنگ «تسنیم» توسط آیت‌الله جوادی آملی اشاره کرد و آن را از برجسته‌ترین خدمات مازندران به بشریت و فرهنگ دینی دانست و با استناد به فرمایش امیرالمومنین(ع) تأکید کرد که بهترین روشنایی چشم، توجه به مسائل دینی است.

امام جمعه ساری به تحلیل حوادث دی سال جاری، پرداخت و گفت: مردم مازندران با بصیرت خود این فتنه را پشت سر گذاشتند. اگرچه استان خسارت‌های مالی و جانی را تجربه کرد، اما با شدت کمتری نسبت به سایر استان‌ها مواجه بودیم.

آیت‌الله لایینی دو اقدام سازنده در این دوره را حائز اهمیت دانست و یادآور شد: دلجویی رهبر معظم انقلاب از خانواده‌های کشته‌شدگان و اعلام شهادت افرادی که وابسته به دشمن نبودند و یا از روی ناآگاهی و یا توسط معاندان در مسیر کشته‌سازی قرار گرفتند.

وی به حماسه ۱۲ روزه و تقدیم ۱۱۰۰ شهید اشاره کرد و افزود: در آن ایام، مدیرکل بنیاد شهید با سرکشی از خانواده شهدا، اقدام به جایی انجام داد.

وی اقدام دوم را شفاف‌سازی رئیس‌جمهور در اعلام مشخصات کشته‌شدگان دانست و خاطرنشان کرد: این اقدام هوشمندانه سبب شد تا دشمن که درصدد بزرگنمایی و رساندن آمار کشته‌ها به ۱۰ هزار نفر بود، در توطئه خود ناکام بماند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با تأکید بر اولویت‌های اساسی استان، تصریح کرد: مشکل اصلی امروز ما مسئله آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است که نیازمند نگاهی جدی‌تر بر مبنای فرهنگ دینی و قرآنی است.

وی معیشت مردم را بسیار مهم خواند و با اشاره به طرح‌های حمایتی مانند کالابرگ الکترونیکی گفت: موضوع مولدسازی روستاها اگرچه با اتصال به امکاناتی مانند گاز، برق و آب همراه است، باید پرسید این اقدامات چه تأثیری در تولید کشاورزی داشته است؟ اگر بتوان با مولدسازی و ایجاد درآمد پایدار در روستاها، انگیزه ماندگاری و تولید را افزایش داد، می‌توان از بسیاری آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کرد.

آیت‌الله لایینی با هشدار نسبت به تداوم کشاورزی به سبک سنتی، آن را یک آسیب خواند و بر لزوم ابطال اسناد زمین‌های کشاورزی غیرمجاز تأکید کرد.

وی همچنین به مشکلات صنایع و شهرک‌های صنعتی استان اشاره کرد و خواستار نگاه ملی به این مسائل شد و در پایان بر لزوم تکمیل پروژه کمربندی قائمشهر-میاندرود و هوشمندسازی طرح توسعه استان برای تسریع در پیشرفت آن تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha