• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404121207035

استاندار تأکید کرد

ضرورت تسریع در طرح دوگانه‌سوز شدن واحدهای نانوایی در زنجان

ضرورت تسریع در طرح دوگانه‌سوز شدن واحدهای نانوایی در زنجان

ایسنا/زنجان استاندار زنجان ضمن بر ضرورت تسریع در طرح دوگانه‌سوز شدن واحدهای نانوایی استان زنجان و استمرار چرخه تامین و تولید آرد و افزایش تاب آوری اجتماعی در حد توان تأکید کرد.

سیدمحسن صادقی سه‌شنبه (۱۲ اسفند) در بازدید از  اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با اشاره به پذیرش مسافران از استان‌های مجاور به ویژه تهران در شهر و روستاهای استان زنجان، اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود کشور از مسئولان و دست‌اندرکاران غله و خدمات بازرگانی استان زنجان باید تا توازن در تأمین نان موردنیاز مردم را همچنان حفظ کنند تا خللی در چرخه خدمت به مردم ایجاد نشود.

وی از دستگاه‌های نظارتی خواست تا با هدف جلوگیری از هرگونه سواستفاده احتمالی در این ایام نسبت به رصد میدانی و دقیق بازار نان اقدام جدی داشته باشند.

استاندار زنجان همچنین نسبت به آینده روشن نظام انقلاب اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد و خطاب به دشمنان ایران اسلامی، گفت: رویای نیل تا فرات محقق‌ شدنی نخواهد بود؛ چراکه ایران، ونزوئلا و عراق نیست. 

در ادامه این بازدید نیز مدیرکل غله و خدمات بازرگانی  استان زنجان با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای تأمین به موقع نیاز به نان شهروندان و میهمانان از سرتاسر کشور در ایام جنگ تحمیلی دوم، اعلام کرد: در حال حاضر شاهد کوتاه شدن صف‌های نان در سطح استان زنجان هستیم که این مهم نشان از موفقیت چرخه تامین گندم، آرد و نان استان زنجان و همکاری کارخانجات آردسازی، شبکه حمل و نقل، اتحادیه نانوایان و متصدیان واحدهای نانوایی استان است.

ولی‌الله زمانی با اشاره به بازگشایی زودتر از موعد سامانه توزیع آرد نانوایی‌ها در هفتم اسفندماه ۱۴۰۴ با توجه به ایام منتهی به پایان سال (ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۵)، عنوان کرد: با آغاز جنگ تحمیلی دوم و تشکیل جسله فوری با مسئولان مربوطه در روز نخست، تصمیم افزایش مازاد بر سهمیه آرد نانوایی‌های شهری و روستایی استان زنجان اتخاذ شد و بر این اساس مقرر شد تا در شهر زنجان از مورخ ۹ اسفند همه واحدهای لواش شهری زنجان با تمام ظرفیت و تا ساعت هشت شب نسبت به پخت و عرضه نان اقدام کنند.
 
وی با اشاره به اینکه در شهر زنجان تعداد ۴۸ واحد با افزایش چهار کیسه به صورت دو شیفت و ۳۲ واحد با ۱۸ کیسه سهمیه روزانه به صورت سه شیفت و به مدت دو روز فعال شدند به دو شیفت شدن ۶۰ واحد در هفت شهرستان تابعه استان زنجان و در نظر گرفتن سهمیه‌های مازاد بر سهمیه قبلی هر واحد اشاره کرد.

زمانی همچنین با اشاره به راه‌اندازی پایگاه نان و تخصیص ۵۰ کیسه آرد برای استفاده در ساعات نخستین جنگ تحمیلی دوم با هدف تنظیم بازار نان، گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته همه کارخانجات آردسازی و شرکت‌های حمل و نقل موظف به فعالیت تمام وقت جهت تولید و حمل آرد خریداری شده واحدهای خبازی شدند. 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی با هدف پیشگیری از اختلال در جریان عرضه و تقاضای نان مصرفی شهروندان، تصریح کرد: مقرر شد تا با تخصیص تدریجی ۴۰ تن آرد یارانه‌ای برای کارخانه کیان گرم نان جهت پخت و عرضه نان بسته‌بندی شده به فروشگاه‌ها نیاز مردم مرتفع شود.

زمانی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه در روز سوم جنگ تحمیلی دوم وضعیت نانوایی‌های استان در حال بازگشت به حالت عادی است، از آمادگی چرخه تأمین گندم، آرد و نان استان زنجان در ایام اضطراری خبر داد.

انتهای پیام