فریبرز مرادی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت تردد در محورهای مواصلاتی استان گیلان، اظهار کرد: در بازه ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ لغایت اول فروردین ۱۴۰۵، تعداد ۴۰۸ هزار و ۹۹۹ دستگاه وسیله نقلیه وارد استان شده است.
وی بیشترین میزان ورودی را از طریق آزادراه قزوین - رشت با ۲۰۷ هزار و ۳۷۷ دستگاه وسیله نقلیه و پس از آن، محور رامسر - چابکسر با ۱۲۲ هزار و ۳۳۱ دستگاه وسیله نقلیه دانست و افزود: شاهد کاهش یک درصدی ورود به استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از خروج ۳۰۵ هزار و ۷۲۲ دستگاه وسیله نقلیه از استان خبر داد و بیان کرد: کاهش سه درصدی در خروج از استان داشتیم.
مرادی متوسط تردد در محورهای مواصلاتی استان را ۶۹۱ دستگاه وسیله نقلیه در ساعت دانست و بیان کرد: محور لاهیجان - لنگرود پرترددترین محور مواصلاتی استان در این پنج روز بوده است.
وی همچنین از ورود یک میلیون و ۲۵۴ هزار و ۱۴۹ دستگاه وسیله نقلیه به استان طی ۲۲ روز گذشته(از ۹ اسفند ۱۴۰۴ لغایت اول فروردین ۱۴۰۵) خبر داد و تاکید کرد: همچنین شاهد خروج ۹۷۶ هزار و ۴۳۶ دستگاه وسیله نقلیه از استان بودیم. از ۹ اسفند ۱۴۰۴ تاکنون، انباشت خودروها در استان ۲۷۷ هزار و ۷۱۳ خودرو بوده است.
مدیرکل راهداری گیلان با بیان اینکه تردد در محورهای اصلی استان عادی و روان است، اضافه کرد: محور پونل - خلخال به دلیل نبود ایمنی کافی تا اطلاع ثانوی مسدود است.
انتهای پیام
