• شنبه / ۸ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد مطلب: 1405010803506

مدیر درمان استان خبر داد

افزایش ۱۵ قلم داروی جدید در مراکز درمانی تامین اجتماعی گیلان

افزایش ۱۵ قلم داروی جدید در مراکز درمانی تامین اجتماعی گیلان

ایسنا/گیلان مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان گفت: با هدف ارتقای سطح خدمات درمانی و پاسخگویی به نیازهای دارویی بیمه شدگان، داروهای جدید و ضروری در دسته داروهای ضد فشار خون ترکیبی، داروهای ضد دیابت ترکیبی، آنتی باکتری های نسل جدید و داروهای استنشاقی به لیست دارویی داروخانه های مراکز درمانی تابعه اضافه شد.

دکتر فرید حبیبی رودسری امروز شنبه، ۸ فروردین در گفت وگو با خبرنگاران، از افزایش چشمگیر داروهای جدید در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: این اقدام در راستای کاهش هزینه‌های درمان و تسهیل دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز صورت گرفت است.

وی بر لزوم توجه به کاهش دغدغه های بیمه شدگان در شرایط کنونی تاکید کرد و افزود: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گیلان اقدام به خرید و افزودن ۱۵ قلم داروی جدید در دسته داروهای ضد فشار خون ترکیبی، داروهای ضد دیابت ترکیبی، آنتی باکتری های نسل جدید و داروهای استنشاقی به سبد دارویی داروخانه های تخصصی مراکز درمانی تابعه کرده است تا رفاه حال بیماران تامین اجتماعی بیش از پیش تضمین شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان از تلاش های بی شائبه همکاران در این زمینه قدردانی کرد و گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان همواره در تلاش است با ارائه خدمات با کیفیت و در دسترس، گام های موثری را در راستای رضایت بیمه شدگان بردارد.

انتهای پیام