حجتالاسلام ناصر آقایی شامگاه چهارشنبه، ۱۲ فروردین، در اجتماع شبانه مردم ارومیه در میدان ولیفقیه این شهر، با اشاره به نامگذاری ۱۲ فروردین به روز «جمهوری اسلامی» گفت: ۴۷ سال پیش به فرمان امام خمینی(ره) رفراندومی در کشور برگزار شد و مردم با مشارکت گسترده، ۹۸.۲ درصد به استقرار جمهوری اسلامی رأی مثبت دادند.
وی در توضیح مفهوم «جمهوری اسلامی» بیان کرد: این عنوان از ترکیب دو واژه «جمهوریت» به معنای مردمسالاری و «اسلامیت» به معنای مبتنی بودن بر مبانی اسلامی شکل گرفته است.
وی در ادامه، ساختار نظام اسلامی را به یک مثلث تشبیه کرد و افزود: در این مثلث، «رهبری الهی» و «قانون الهی» دو ضلع این مثلث را تشکیل میدهند و «مردم» قاعده را شکل میدهند؛ مجموعهای که بنیان نظام الهی را استوار میسازد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با اشاره به حضور پرشور مردم در ۳۲ شب گذشته خاطرنشان کرد: این حضور، در واقع تمرینی برای راهپیماییها و همراهی در مسیر نهضت امام زمان(عج) است و این مشارکت تا دستیابی به پیروزی در برابر دشمنان آمریکایی و صهیونیستی ادامه خواهد داشت.
وی سخنان ترامپ و نتانیاهو را مصداق رجزخوانی دانست و افزود: با گذشت بیش از یک ماه از تجاوز دشمن به ایران، شکست آنان برای جهانیان آشکار شده و حتی تحلیلگران آمریکایی نیز به این ناکامی اذعان میکنند.
حجتالاسلام آقایی تأکید کرد: بیتردید جمهوری اسلامی پیروز این میدان است و ایران بهزودی نقش مؤثری در اقتصاد جهانی ایفا خواهد کرد.
انتهای پیام
