• یکشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد مطلب: 1405012312039
  • منبع : نمایندگی ایلام

رئیس ایستگاه تحقیقاتی «محسن‌آب» مهران اعلام کرد

خالص‌سازی مزارع بذر «محسن‌آب» در ایلام آغازشد

خالص‌سازی مزارع بذر «محسن‌آب» در ایلام آغازشد

ایسنا/ایلام رئیس ایستگاه تحقیقاتی «محسن‌آب» مهران گفت: عملیات خوشه‌کشی مزارع پرورشی با هدف ارتقای کیفیت بذر و حذف علف‌های هرز غالب از بیست و دوم فروردین ۱۴۰۵ در محسن آب مهران شروع شده است.

رضا دارایی با بیان اینکه هدف اصلی این طرح خالص‌سازی بذر از هرگونه علف هرز غالب از جمله یولاف و پنیرک، و همچنین حذف سایر ارقام و محصولات ناهمگون است، اظهار کرد: این عملیات نقش اساسی در تضمین کیفیت نهایی بذر و افزایش عملکرد محصولات کشاورزی در استان دارد.

وی اجرای دقیق عملیات خوشه‌کشی را یکی از مراحل حساس تولید بذر معرفی و بیان کرد: نظارت کارشناسان مرکز تحقیقات بر این فرآیند، به‌منظور جلوگیری از ورود هرگونه ناخالصی و حفظ اصالت ژنتیکی ارقام، به‌طور مستمر انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام در روز یکشنبه ۲۳ فروردین، دارایی نتایج این اقدام در افزایش کیفیت بذرهای تولیدی استان و ارتقای سطح تولیدات کشاورزان نمود پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام