• دوشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ / ۲۱:۴۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد مطلب: 1405012413176

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران:۵۰ مدرسه جدید به فضاهای آموزشی استان اضافه می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران:۵۰ مدرسه جدید به فضاهای آموزشی استان اضافه می‌شود

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از اضافه شدن حدود ۵۰ مدرسه دیگر به‌عنوان برنامه هدفگذاری شده در راستای توسعه عدالت آموزشی در استان تا پایان امسال خبر داد.

فریدون کلبادی نژاد دوشنبه ۲۴ فروردین در گفت‌وگو با ایسنا در آمل گفت: از سال گذشته ساخت ۱۱۰ مدرسه جدید با مشارکت خیرین واعتبارهای دولتی در راستای توسعه عدالت آموزشی در مازندران هدفگذاری شد که بیش از ۵۰ مدرسه و فضای آموزشی درسطح استان در سال گذشته افتتاح شد.

وی ابراز امیداوری کرد: روند ساخت طرح‌های آموزشی و پرورشی با مشارکت خیران و اعتبارهای دولتی با وجود شرایط سخت اقتصادی و جنگی کشور ادامه دارد و امیداوریم بخشی از این طرح‌ها تا هفته دولت و پیش از شروع سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ بهره‌برداری شود.

کلبادی نژاد اضافه کرد: زمان‌بندی نهایی برای افتتاح طرح‌های آموزشی باقیمانده حداکثر تا دهه فجر امسال در استان است.

۵۰ مدرسه جدید امسال به فضاهای آموزشی مازندران اضافه می شود

معاون مدیرکل و رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل هم در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر پنج مدرسه جدید با مشارکت خیران در این شهرستان در حال ساخت است، از افتتاح این طرح‌ها تا پیش از شروع سال تحصیلی جدید در مهر امسال خبر داد.

مرتضی عسگری گفت: همزمان نیز چند خیر مدرسه ساز دیگر نیز در سطح شهرستان آمل برای ساخت مدرسه و نیز دیگر حوزه‌های آموزشی و پرورشی در سطح این شهرستان اعلام آمادگی کردند که با اضافه شدن این تعداد واحد به مجموعه آموزش و پرورش، بخشی از مدارس غیراستاندارد و تخریبی شهرستان از چرخه آموزشی حذف خواهد شد.   

بیش از ۷۰ هزار دانش آموز در بیش از ۵۰۰ مدرسه شهرستان آمل مشغول به تحصیلند.

انتهای پیام