• شنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد مطلب: 1405012915220
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

افزایش چشمگیر ۲۰ هزار نفری داوطلبان هلال‌احمر آذربایجان شرقی در جریان جنگ رمضان

افزایش چشمگیر ۲۰ هزار نفری داوطلبان هلال‌احمر آذربایجان شرقی در جریان جنگ رمضان

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر آذربایجان شرقی از جهش بی‌سابقه تعداد اعضای داوطلب خبر داد و گفت: در ۴۰ روز گذشته و هم‌زمان با جنگ رمضان، بیش از ۲۰ هزار شهروند برای فعالیت‌های امدادی و خدماتی اعلام آمادگی کرده‌اند.

علی شهودی با اشاره به موج همدلی ایجاد شده در جامعه گفت: ایثارگری‌ها، جانفشانی‌ها و عملیات‌های امدادی که مردم از طریق رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مشاهده کردند، سبب افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی‌به هلال‌احمر شده است، همین موضوع باعث شد جوانان و خانواده‌های بسیاری به پویش «جبهه مردمی ایران‌ ما» بپیوندند.

وی افزود: در این ایام، شاهد حضور پرشور مردم در ایستگاه‌های هلال‌احمر بودیم؛ افرادی که با انگیزه بالا برای امدادگری، رانندگی، امور پزشکی، پرستاری، مهندسی و خدمات فنی اعلام آمادگی کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر آذربایجان شرقی، در روز شنبه ۲۹ بهمن، شهودی از تمامی علاقه‌مندان به فعالیت‌های انسان‌ دوستانه دعوت کرد با مراجعه به سامانه هلال من نسبت به ثبت‌نام و عضویت در جمعیت هلال‌احمر اقدام کنند.

انتهای پیام