۱۴۰۵-۰۱-۳۰ | ۱۷:۴۰
خسارت به ۱۸ شهر و روستای بوشهر در جنگ رمضان

خسارت به ۱۸ شهر و روستای بوشهر در جنگ رمضان

رئیس ستاد بازسازی جنگ تحمیلی سوم استان بوشهر با اشاره به خسارت‌های وارد شده در جنگ رمضان، گفت: این جنگ به ۱۸ شهر و روستای استان بوشهر خسارت وارد کرده است.

پیمان صیادی یکشنبه ۳۰ فروردین در جمع خبرنگاران در ستاد بازسازی جنگ واقع در ساختمان بنیاد مسکن شهرستان بوشهر، با اشاره به فعالیت‌های اکیپ ارزیابی خسارات در مناطق مختلف استان اظهار کرد: جنگ رمضان موجب بروز خسارت‌هایی در ۱۸ شهر و روستای استان بوشهر شده است.

وی با اشاره به اینکه شهرهای بوشهر، چغادک، خارگ، جم، برازجان، دیر و عسلویه خسارت دیده‌اند، افزود: در روستاهای هلیله، بندرگاه، باغک شمالی، بنه‌گز، جنوب جم، جبرانی، کالو، هاله، زیبامکان، محمدی‌آباد و حاجی‌آباد نیز خسارت وارد شده است.

رئیس ستاد بازسازی جنگ تحمیلی سوم استان بوشهر بیان کرد: تاکنون سه هزار و ۲۸۳ واحد مسکونی ارزیابی شده که از این تعداد چهار واحد نیازمند احداث کامل، هشت واحد نیازمند مقاوم‌سازی، دو هزار و ۷۷۳ واحد تعمیری و ۴۹۸ مورد نیز خسارت معیشتی شامل لوازم خانگی و لوازم سرمایه‌ای تجاری بوده است.

صیادی با اشاره به خسارت‌های گسترده‌تر در شهرستان بوشهر گفت: در این شهرستان در مجموع سه هزار و ۱۱۴ واحد آسیب دیده که شامل دو واحد احداثی، دو هزار و ۶۲۶ واحد تعمیری، ۴۸۱ واحد خسارت معیشتی و پنج واحد مقاوم‌سازی است.

وی افزود: برای خانه‌های شهر بوشهر که نیاز به تخلیه دارند، تسهیلات ودیعه مسکن به ازای هر واحد ۷۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

رئیس ستاد بازسازی جنگ رمضان استان بوشهر ادامه داد: تاکنون برای ۲۵۱ نفر از خسارت‌دیدگان، مبلغ دو میلیارد و ۹۲ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت شده است.

صیادی خاطرنشان کرد: در ایام جنگ بسیاری از شهروندان در شهر بوشهر حضور نداشتند و پس از بازگشت مردم، درخواست‌های جدیدی برای ارزیابی خسارات ثبت شده است و پیش‌بینی می‌کنیم تعداد واحدهای تعمیری به حدود پنج هزار واحد برسد.

رئیس ستاد بازسازی جنگ تحمیلی سوم استان بوشهر گفت: واحدهای آسیب‌دیده در چهار دسته شامل واحدهای احداثی نیازمند نوسازی کامل، واحدهای مقاوم‌سازی، واحدهای تعمیری نوع یک با خسارت بیش از ۲۰۰ میلیون تومان و واحدهای تعمیری نوع دو با خسارت کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان دسته‌بندی شده‌اند.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای