۱۴۰۵-۰۲-۰۷ | ۱۳:۵۱
بلاتکلیفی در راس هیئت، علت کندی پیشرفت ووشو در یزد

بلاتکلیفی در راس هیئت، علت کندی پیشرفت ووشو در یزد

سرپرست هیات ووشوی استان یزد، نبود سکاندار مشخص و بلاتکلیفی در راس این هیئت ورزشی را علت کندی رشد این ورزش در استان برشمرد و بر لزوم جبران این عقب ماندگی به ویژه از طریق اجرای برنامه‌های استعدادیابی گسترده تاکید کرد.

محمد جعفرپور یکی از دلایل کند شدن روند رشد ووشوی استان در ماه‌های گذشته را نبود خادم و سکاندار مشخص در راس هیئت دانست و افزود: این دوره بلاتکلیفی موجب کاهش سرعت حرکت ووشوی یزد شد.

وی تاکید کرد: اکنون زمان آن رسیده که با تکیه بر ثبات مدیریتی و استفاده حداکثری از ظرفیت نیروهای توانمند، این عقب‌ماندگی را جبران کنیم.

سرپرست هیئت ووشوی استان در ادامه کمیته استعدادیابی را رکن اصلی بدنه هیات دانست و با اشاره به ظرفیت بالای استان یزد در رده سنی نونهالان و نوجوانان، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم چند سال دیگر روی سکوهای قهرمانی کشور و حتی تیم ملی، نام یزد را بیشتر ببینیم، باید امروز در مدارس و بین دانش‌آموزان کار جدی انجام دهیم.

وی افزود: اعضای کمیته استعدادیابی باید ارتباط خود را با هیات رئیسه تقویت کرده و با همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش، برای شناسایی استعدادها در مدارس سطح استان برنامه‌ریزی کنند.

وی برگزاری جشنواره‌های درون ‌مدرسه‌ای و مسابقات استعدادیابی منطقه‌ای را دروازه ورود نسل جدید به ووشو دانست و با انتقاد از تغییرات مکرر در کادرفنی و مدیریتی در سال‌های اخیر گفت: تغییرات پی‌درپی، آرامش و تمرکز را از تیم‌ها می‌گیرد. 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی هیات ووشوی استان در روز دوشنبه ۷ اردیبهشت، جعفرپور با بیان این که ما برای حذف و دگرگونی نیامده‌ایم، بلکه هدفمان تکمیل و تقویت مسیر است، اذعان کرد: برنامه ما این است که از افراد توانمند در خود خانواده ووشو نهایت بهره را ببریم و از مربیان، داوران و مدیران کاربلد بومی حمایت کنیم.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای