• یکشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۸:۱۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد مطلب: 1405022011199

برنامه‌های آستان مقدس مسجد جمکران در هفته جاری

برنامه‌های آستان مقدس مسجد جمکران در هفته جاری

ایسنا/قم برنامه‌های مراسم هفته جاری مسجد مقدس جمکران، از سه‌شنبه تا جمعه ( ۲۲ تا ۲۵ اردیبهشت) با قرائت دعای توسل، ندبه و کمیل همراه است.

دعای توسل با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد و قرائت دعا توسط سیدعلی حسینی‌نژاد، از ساعت ۲۰ سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت برگزار می‌شود.  

دعای کمیل با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین یزدی و نوای سید مصطفی میرداماد، پنج‌شنبه ۲۴ اردیبهشت، پس از نماز جماعت مغرب و عشاء برگزار می‌شود.  

دعای ندبه این هفته نیز جمعه، ۲۵ اردیبهشت از ساعت ۶ صبح با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی‌مطلق و نوای محمد ایرانی برپاست.  

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مسجد جمکران در روز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت؛ مراسم این هفته در عصر جمعه با مراسم استغاثه به حضرت ولیعصر(عج)، قرائت صلوات ضراب اصفهانی و زیارت آل یاسین پایان می‌یابد.

انتهای پیام