• دوشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405022112125

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس مطرح کرد

جذب سرمایه‌گذاران خارج از کشور در لارستان/ مرکز نوآوری «مسقطی» افتتاح می‌شود

جذب سرمایه‌گذاران خارج از کشور در لارستان/ مرکز نوآوری «مسقطی» افتتاح می‌شود

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به ظرفیت‌های ویژه لارستان برای جذب سرمایه‌گذاران مقیم کشورهای حوزه خلیج‌فارس، از تکمیل زیرساخت‌ها و افتتاح قریب‌الوقوع مرکز نوآوری خوشه مسقطی در این شهرستان خبر داد.

عباس برنهاد امروز دوشنبه، ۲۱ اردیبهشت در سفر به لارستان و نشست با مختار عباسی، فرماندار ویژه این شهرستان که با هدف بررسی موانع تولید و توسعه زیرساخت‌های صنعتی برگزار شد، اظهار کرد: توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها و افزایش ظرفیت واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی لارستان از برنامه‌های اولویت‌دار این شرکت است.

وی افزود: لارستان به دلیل پیشینه تجاری و وجود سرمایه‌گذاران لاری مقیم کشورهای حوزه خلیج‌فارس، پتانسیل منحصربه‌فردی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی و توسعه صنعتی دارد.

برنهاد با بیان اینکه تاکنون چندین طرح با سرمایه‌گذاری لاری‌های مقیم خارج از کشور به بهره‌برداری رسیده یا در حال اجراست، افزود: در حال حاضر عملیات زیرسازی و آسفالت شهرک صنعتی لار توسط پیمانکار آغاز شده و بازسازی خط انتقال آب ناحیه صنعتی «حسن‌لری» و «پشت‌سنگر» نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ادامه به موفقیت خوشه «مسقطی لاری» به عنوان برند ملی و خوشه برتر کشور اشاره کرد و گفت: با حمایت‌های انجام شده، این خوشه به مرحله توسعه‌یافتگی رسیده است. تجربه موفق این خوشه نشان داد که همکاری سازمان‌یافته تولیدکنندگان، کلید ارتقای کیفیت و حضور در بازارهای جهانی است.

برنهاد همچنین از بهره‌برداری قریب‌الوقوع مرکز نوآوری خوشه مسقطی لاری در ساختمان خدمات کسب‌وکار شهرک صنعتی لار خبر داد و تصریح کرد: این مرکز بستری برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فراهم می‌کند تا با ارائه طرح‌های نوآورانه، به ارتقای تولید و توسعه صادرات این محصول کمک کنند.

به گزارش ایسنا، شهرک صنعتی لار با ۱۰۰ هکتار مساحت، تاکنون میزبان ۱۴۶ قرارداد سرمایه‌گذاری بوده که ۹۴ واحد آن با اشتغال‌زایی برای یک هزار نفر در مرحله بهره‌برداری است. همچنین در ناحیه صنعتی «حسن‌لری» و «پشت‌سنگر» نیز ۴۳ قرارداد منعقد شده که ۱۳ واحد تولیدی با ۱۵۰ نفر اشتغال در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام