۱۴۰۵-۰۲-۲۳ | ۱۴:۲۹
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
معاون وزیر آموزش و پرورش: امسال پایگاه تابستانی طرح حامی در کشور راه‌اندازی می‌شود

معاون وزیر آموزش و پرورش: امسال پایگاه تابستانی طرح حامی در کشور راه‌اندازی می‌شود

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری طرح حامی در کشور از سال گذشته، گفت: امسال نیز براساس دستور شخص وزیر آموزش و پرورش قرار است به محض اتمام سال تحصیلی و ثبت نتایج ارزشیابی تحصیلی، پایگاه تابستانی حامی را راه‌اندازی خواهیم کرد.

رضوان حکیم‌زاده امروز ۲۳ اردیبهشت در دیدار با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به آموزش‌های مجازی مدارس، اظهار کرد: باتوجه به شرایط حاکم بر کشور مدرسه تلویزیونی راه‌اندازی و دانش‌آموزان برای آموزش از این فضا استفاده کردند، همچنین با استفاده از ظرفیت معلمان مدارس، فیلم‌های آموزشی تعیه و تدوین شده تا اگر شرایط خاصی پیش آمد این فیلم‌ها در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در شرایط پس از جنگ آموزش تداوم داشت، افزود: امروز شرایط کلاس، درس و مدرسه عادی نیست، خط مقدم دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور است. لذا اجازه نخواهیم داد جریان آموزش تعطیل شود.

وی با اشاره به رصد روزانه آموزش‌ها در سطح کشور، تصریح کرد: شرایط دشواری را پشت سر می‌گذاریم اما کار ما در آموزش و پرورش تمدن‌سازی است.

حکیم‌زاده با بیان اینکه در این شرایط معلمان هم در میدان حاضرند، گفت: تعداد زیادی از فرهنگیان در موکب‌های اجتماعات شبانه حضور دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با تاکید بر بحث معنویت، بیان کرد: لازم است در کنار سایر برنامه‌ها به تکالیف دینی، اعتقادات، انس با مسائل اعتقادی توجه ویژه صورت گیرد. چه بسا دوران ابتدایی دوران مهمی است و باتوجه به روحیه شخص وزیر آموزش و پرورش باید برنامه‌ریزی روی این مباحث انجام شود.

همچنین، بهمن خدادادی، مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود ۲۰۴ هزار نفر دانش‌آموز در استان، گفت: از این تعداد نزدیک به ۱۱۲ هزار نفر در دوره ابتدایی مشغول به تحصیل‌اند و حدود ۷۴۰۰ نفر از همکاران در گروه آموزشی ابتدایی مشغول امر تعلیم و تربیت هستند.

وی پوشش تحصیلی دوره ابتدایی در استان را ۹۹.۱۱ بیان کرد و توضیح داد: این آمار نسبت به میانگین کشوری رقم بالاتری است، چه بسا در همه مناطق روستایی و عشایری(صعب‌العبورترین مناطق) کلاس درس و مدرسه وجود دارد و پرچم نظام جمهوری اسلامی به واسطه آموزش و پرورش برافراشته شده است.

خدادادی با اشاره به موضوع ارتقای کیفیت آموزشی با اولویت مدارس دولتی، بیان کرد: نگاه ما به آموزش و پرورش این گونه است که باید در کنار بحث آموزش، بحث تربیت نیز مورد توجه قرار گیرد، البته سعی شده موضوعات تربیتی همپای موضوعات آموزشی پیش رود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها