به گزارش ایسنا، دکتر امیرهوشنگ مهرپرور در نامهای خطاب به معاونان آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات درمانی(دارای دستیار تخصصی و فوق تخصصی در حال تحصیل) اعلام کرد: با توجه به شرایط خاص موجود و اثرات ناخواسته جنگ تحمیلی علیه میهن عزیزمان لازم است برای حفظ و ارتقای کیفیت آموزشی ترتیبی اتخاذ شود که آزمون های درون گروهی برای دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در همه رده های سال های تحصیلی با دقت و عنایت ویژه در مقطع حاضر برگزار شود.
در ادامه این نامه تاکید شده است؛ نتایج آزمون های درون گروهی برای دستیاران تخصصی و فوق تخصصی باید به عنوان مستندات قابل اتکا، شفاف و قابل اعتماد برای ارزیابی های آتی در طی سال جاری تحصیلی مورد استفاده قرار گیرد.
در بخش پایانی این نامه آمده است: بدیهی است تنوع در روش های برگزاری تا حدی که امکانات و وقت اجازه می دهد و همچنین پوشش جامع منابع آزمون ارتقاء علاوه بر نظم و رعایت سایر موارد حسب شرایط منجر به ارتقای کیفیت و نتایج ارزیابی های درون گروهی خواهد شد که نظارت عالیه برای همه این موارد مورد انتظار است.
انتهای پیام
