علیاشرف مرادی سه شنبه ۵ خردادماه در نشست بررسی طرحهای اشتغالزایی بنیاد علوی اظهار کرد: این نهاد در سال گذشته با برنامهریزی دقیق، در زمینههای اقتصاد مقاومتی و ارتقای شاخصهای سلامت اقدامات ارزشمندی انجام داده است که این روند در سال جاری با افزایش تعداد روستاهای هدف به ۵۰ روستا، با قوت بیشتری ادامه مییابد.
وی با اشاره به رویکرد زنجیره ارزش در اشتغالزایی افزود: تسهیلات پرداختی عمدتاً معطوف به طرحهای خرد کشاورزی با پوشش کامل از تأمین مواد اولیه تا فروش محصول بوده و ایجاد زنجیره ارزش در بخش گردشگری نیز در دستور کار قرار دارد.
مرادی همچنین به خدمات درمانی این بنیاد اشاره کرد و گفت: با همکاری شبکه بهداشت، خدمات تخصصی دهان و دندان و چشمپزشکی برای دهکهای اول تا سوم ساکن در مناطق هدف فراهم شده است، علاوه بر این با حمایت بنیاد علوی تاکنون ۱۳۵ نانوایی در سنندج برای مقابله با شرایط بحرانی به سیستم سوخت دوگانهسوز مجهز شدهاند.
انتهای پیام

