۱۴۰۵-۰۳-۲۶ | ۱۰:۵۱
منبع: نمایندگی همدان
اعزام ۲۰۰ مبلغ بومی و غیربومی به شهرها و روستاهای ملایر

اعزام ۲۰۰ مبلغ بومی و غیربومی به شهرها و روستاهای ملایر

همدان (ایسنا) - مدیر اداره تبلیغات اسلامی ملایر گفت: امسال به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و صفر ۲۰۰ مبلغ بومی و غیر بومی در سطح شهرستان برای فعالیت تبلیغ و پاسخگویی به سوالات مردم به شهرها و روستاهای مختلف اعزام می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد فارسی در گفت‌وگو با ایسنا، از راه‌اندازی هیئت عزاداری به نام «هیئت ایران» در خیابان خیام به عنوان خیابان مرکزی شهر ملایر خبر داد و گفت: امسال برای نخستین بار این هیئت در محل تجمعات شبانه راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه فضای این هیئت عزاداری، متناسب با ایام جنگ تحمیلی سوم است، ادامه داد: عمق برنامه‌های این هیئت اجرای برنامه‌های حماسی خواهد بود البته همه هیئت‌های مذهبی دیگر ملایر نیز برنامه‌های روتین خود را در ماه محرم و صفر اجرا می‌کنند.

مدیر اداره تبلیغات اسلامی ملایر با بیان اینکه امسال پیش‌بینی شده هیئات مذهبی برنامه‌های خود را بیشتر در محیط‌های باز و اماکن عمومی برگزار کنند، خاطرنشان کرد: در همین راستا طی روزهای گذشته جلسات آموزشی و توجیهی متعددی با مسئولین هیئات مذهبی در سطح شهرها و روستاهای بزرگ ملایر برگزار کردیم و نکات مهم را به آنها گوشزد کردیم.

این مقام مسئول از پیش‌بینی‌های لازم برای برگزاری تجمعات ویژه روز عاشورا خبر داد و گفت: در ماه صفر نیز طبق سال‌های گذشته روی برپایی مواکب اربعین در نقاط مختلف شهرستان و خدمات رسانی ویژه به زائرین اباعبدالله الحسین علیه السلام تمرکز خواهیم کرد.

فارسی با بیان اینکه از سوم ماه صفر، مواکب عزاداری اباعبدالله الحسین در سطح شهرستان ملایر کار خدمات رسانی خود را به زوار آغاز می‌کنند، اظهار کرد:  این پذیرایی و خدمات رسانی تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۵ موکب در سطح شهرستان فعالیت مستمر داشتند، افزود: پیش‌بینی ما این است که در ماه صفر امسال به تعداد این مواکب افزوده می‌شود و زوار امام حسین علیه السلام پذیرایی شایسته‌ای به عمل می‌آورند.

مدیر تبلیغات اسلامی ملایر در ادامه با بیان اینکه با توجه به اینکه در آستانه تشریح پیکر مطهر رهبر شهید در اواخر تیر ماه مقارن با روزهای نوزدهم و بیستم ماه محرم قرار داریم، افزود: برنامه ویژه‌ای برای آن ایام در نظر گرفته‌ایم و به‌طور قطع پذیرای مسافران و زوار و عزاداران از کشورهای مختلف و شهرهای مختلف هستیم و مواکبی را به منظور پذیرایی از افرادی که تمایل دارند در این تشییع باشکوه شرکت کنند، در ورودی و خروجی شهرهای ملایر برپا می‌کنیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها