۱۴۰۵-۰۳-۳۰ | ۰۸:۰۲
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
معدوم‌سازی بیش از ۴.۵ تن گوشت فاسد در سراوان

معدوم‌سازی بیش از ۴.۵ تن گوشت فاسد در سراوان

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - رئیس اداره دامپزشکی سراوان از کشف، ضبط و معدوم‌سازی چهار هزار و ۵۳۰ کیلوگرم گوشت سفید تاریخ‌ گذشته و غیربهداشتی در جریان اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در این شهرستان خبر داد.

اسماعیل بارانزهی در گفت وگو با ایسنا بیان کرد: در راستای صیانت از سلامت عمومی جامعه و تضمین امنیت غذایی، بازرسان بهداشتی این اداره در بازرسی‌های مستمر از مراکز عرضه، نگهداری و توزیع فرآورده‌های خام دامی، این محموله بزرگ گوشت سفید را که به دلیل عدم رعایت شرایط نگهداری و انقضای تاریخ مصرف، قابلیت مصرف انسانی نداشت، شناسایی و ضبط کردند.

وی با اشاره به طی مراحل قانونی در این عملیات، تصریح کرد: پس از بررسی‌های دقیق کارشناسی و تایید عدم سلامت محموله توسط ناظران بهداشتی دامپزشکی، با اخذ دستور و همکاری مقام محترم قضایی، تمامی چهار هزار و ۵۳۰ کیلوگرم فرآورده مذکور با رعایت موازین زیست‌محیطی به صورت بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف خارج شد.

رئیس اداره دامپزشکی سراوان با تأکید بر اینکه سلامت مردم و امنیت غذایی جامعه خط قرمز سازمان دامپزشکی است، افزود: بازرسی‌های شبانه‌روزی کارشناسان دامپزشکی با هدف پیشگیری از تخلفات بهداشتی با جدیت تمام ادامه دارد و در این مسیر هیچ‌گونه مماشاتی با متخلفان صورت نخواهد گرفت.

وی ضمن هشدار به متصدیان واحدهای صنفی در خصوص رعایت ضوابط بهداشتی و ضوابط نگهداری فرآورده‌ها، از عموم شهروندان خواست تا هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی، حتماً به تاریخ تولید و انقضای محصول توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ به اداره دامپزشکی گزارش دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها