۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۱۸:۱۹
انتشار خاطرات یک بازمانده «هیروشیما»

انتشار خاطرات یک بازمانده «هیروشیما»

خاطرات گمشده یک بازمانده «هیروشیما» که پس از چندین دهه در آرشیوی در ایالات متحده آمریکا پیدا شد، به زودی منتشر می‌شود.

به گزارش ایسنا، خاطرات مردی که از اتفاقات وحشتناک «هیروشیما» جان سالم به در برده است، برای نخستین بار تابستان امسال منتشر خواهد شد.

«گاردین»‌ نوشت: این خاطرات ۲۳۰ صفحه‌ای نزدیک به ۸۰ سال پیش توسط «کیوشی تانیموتو» که شاهد ویرانی شهر پس از انفجار بمب اتمی در سال ۱۹۴۵ بود، نوشته شده است. قرار است «تاکه‌هیرو هیرا»، بازیگر ژاپنی، نقش «کیوشی تانیموتو»‌ را در یک فیلم سینمایی ایفا کند. پیش‌تولید این فیلم در ماه نوامبر آغاز می‌شود و فیلمبرداری آن در فوریه ۲۰۲۷ انجام خواهد شد.

در ۶ اوت ۱۹۴۵ میلادی، ایالات متحده برای پایان دادن به جنگ جهانی دوم، هیروشیما را با بمب اتمی مورد حمله قرار داد. این نخستین حمله هسته‌ای جهان، شهر را ویران و آن را به خاکستر تبدیل کرد. تخمین زده می‌شود که در چهار روز نخست پس از انفجار، ۱۲۰هزار نفر کشته شدند. اجساد بر دلیل شدت قرار گرفتن در معرض تشعشع، سوختند و تغییر شکل دادند. سه روز بعد، آمریکایی‌ها بمب پلوتونیومی بر روی «ناکازاکی» انداختند که حدود ۷۳ هزار نفر را کشت. ژاپن در ۱۵ اوت تسلیم شد و به جنگ پایان داد.

«تانیموتو» که در سال ۱۹۸۶ در سن ۷۷ سالگی درگذشت، کشیش هیروشیما بود که به دلیل دور بودن از شهر در آن روز و بردن یک کمد به شهر دیگر، زنده ماند.

او هنگام بازگشت با صحنه‌های وحشتناک غیرقابل‌تصوری روبه‌رو شد. دخترش گفت که او در ابتدا فکر می‌کرد هرگز نمی‌تواند این وقایع را با کلمات بیان کند، اما سرانجام تصمیم گرفت که خاطراتش می‌تواند کمک کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ‌کس دیگر هرگز آن را تجربه نکند.

این خاطرات که سال‌ها منتشر نشده بودند و در آرشیوی در ایالات متحده آمریکا فراموش شده بودند، در تاریخ ۶ اوت مصادف با سالگرد هیروشیما، توسط انتشارات «رندوم هاوس» در ایالات متحده آمریکا و «پنگوئن» در سراسر جهان منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری