۱۴۰۵-۰۴-۰۹ | ۱۵:۲۴
حجم تخریب زلزله ونزوئلا بسیار فراتر از آمارهای رسمی تا این لحظه، است+فیلم

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد

حجم تخریب زلزله ونزوئلا بسیار فراتر از آمارهای رسمی تا این لحظه، است+فیلم

کارشناسان می‌گویند در پی دو زمین‌لرزه شدید ۲۴ ژوئن در ونزوئلا، نزدیک به ۵۹ هزار ساختمان آسیب دیده یا ویران شده‌اند؛ برآوردی که بسیار فراتر از آمارهای رسمیِ ارائه‌شده تا این لحظه است.

به گزارش ایسنا، کارشناسان بر اساس داده‌هایی که از رادار ماهواره‌ای ناسا جمع‌آوری‌شده، اعلام کردند احتمالا حدود ۵۸ هزار و ۸۷۰ ساختمان در سراسر منطقه آسیب دیده یا تخریب شده‌اند.

این گزارش همچنین از داده‌های رادار Sentinel-۱ آژانس فضایی اروپا استفاده کرده است. محققان آن را به عنوان یک «ارزیابی سریع و اولیه» توصیف کردند که نشان دهنده «تغییرات ناگهانی سطح زمین مطابق با آسیب» است. آنها خاطرنشان کردند که این موضوع هنوز از طریق زمینی تأیید نشده و باید به عنوان یک شاخص اولیه در نظر گرفته شود.

در مقابل، آخرین گزارش رسمی دولت ونزوئلا که روز گذشته (دوشنبه) توسط «خورخه رودریگز»، رئیس مجلس ملی ارائه شد، حاکی از آن است که ۸۵۵ ساختمان آسیب دیده‌اند که شامل ۱۸۹ مورد فروریختن است.

به گزارش آناتولی، رودریگز همچنین گفت که آمار کشته‌شدگان این زلزله‌های پیاپی تاکنون به ۱۷۱۹ نفر رسیده و ۵۰۳۴ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

انتهای پیام

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی