۱۴۰۵-۰۴-۲۴ | ۱۲:۲۴
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
خاموشی دستگاه‌های تولید ارز دیجیتال غیرمجاز در مراغه

اخبار کوتاه پلیس

خاموشی دستگاه‌های تولید ارز دیجیتال غیرمجاز در مراغه

آذربایجان شرقی (ایسنا) - فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از کشف ۱۴ دستگاه ماینر غیر مجاز قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال خبر داد.

توحید فارسی در تشریح این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر وجود ماینر و استفاده غیر مجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال در چهار نقطه در سطح شهرستان موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: ماموران با اشراف اطلاعاتی و با هماهنگی مقام قضایی و با همکاری اداره برق شهرستان محل‌های مورد نظر را شناسایی و در بازرسی از محل‌های مذکور، ۱۴ دستگاه تولید ارز دیجیتال قاچاق را کشف کردند.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش دستگاهای کشف شده را ۱۵ میلیارد ریال اعلام کردند بیان کرد: در این راستا چهار نفر دستگیر و به همراه پرونده متشکله مربوطه به مراجع قضائی معرفی شدند.

کشف ۸ میلیارد ریال بادام هندی قاچاق در بستان‌آباد

فرمانده انتظامی شهرستان بستان‌آباد از کشف ۴۰۰ کیلوگرم بادام هندی قاچاق به ارزش هشت میلیارد ریال در اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا خبر داد.

حبیب خدایی اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان در حین کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه خودروی حامل کالا مشکوک شده و پس از توقف و بازرسی، ۴۰ حلب ۱۰ کیلویی بادام هندی فاقد اسناد و مدارک گمرکی را کشف کردند.

وی با بیان اینکه ارزش محموله مکشوفه برابر نظر کارشناسان هشت میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پایگاه اطلاع رسانی پلیس، در روز چهارشنبه ۲۴ تیر، وی در پایان تأکید کرد: پلیس با هرگونه قاچاق کالا که موجب اخلال در اقتصاد کشور شود، برابر قانون و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها