یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۶
منبع: نمایندگی فارس
اجرای ۹۸ پروژه عمرانی در منطقه ۴ شیراز

اجرای ۹۸ پروژه عمرانی در منطقه ۴ شیراز

فارس (ایسنا) - شهردار منطقه ۴ شیراز از اجرای ۹۸ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۸۱۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: بخش عمده این پروژه‌ها تا پایان نیمه نخست سال به مرحله کلنگ‌زنی، افتتاح و بهره‌برداری خواهد رسید.

سید محمدجواد افضلی یکشنبه ۲۸ تیر در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرداری منطقه ۴ شیراز با اشاره به گزارش فصلی پیشرفت پروژه‌های منطقه اظهار کرد: در پی ابلاغ بودجه‌های مصوب، از مجموع طرح‌های پیش‌بینی‌شده، هشت پروژه در قالب برنامه ویژه عملیاتی شهرداری و ۹۰ پروژه نیز به‌عنوان طرح‌های عادی در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: تقسیم‌بندی حوزه‌ای این طرح‌ها نشان می‌دهد معاونت فنی و عمرانی با ۵۱ پروژه بیشترین سهم را در برنامه‌های اجرایی منطقه دارد.

افضلی ادامه داد: معاونت خدمات شهری با ۳۳ پروژه، حوزه مدیریت با ۱۳ پروژه و معاونت مالی و اقتصادی با یک پروژه، سایر سرفصل‌های اجرایی را شامل می‌شوند تا تمامی ابعاد مورد نیاز منطقه پوشش داده شود.

شهردار منطقه ۴ شیراز با بیان اینکه روند جذب بودجه متناسب با میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها انجام می‌شود، گفت: مدیریت منطقه با برنامه‌ریزی دقیق، اجرای طرح‌ها را با وجود محدودیت‌های موجود دنبال می‌کند.

وی اعلام کرد: طبق پیش‌بینی‌ها، بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها تا پایان نیمه نخست سال به مرحله کلنگ‌زنی، افتتاح و بهره‌برداری می‌رسد و سایر طرح‌ها نیز مطابق جدول زمان‌بندی در حال اجراست.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها