شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۳
منبع: نمایندگی ایلام
گره‌زدن اشتغال به تسهیلات اشتباه است/فضای کسب و کار نیاز به اصلاح دارد

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان ایلام مطرح کرد:

گره‌زدن اشتغال به تسهیلات اشتباه است/فضای کسب و کار نیاز به اصلاح دارد

ایلام (ایسنا) - دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان ایلام با بیان اینکه شبکه بانکی در عرصه‌ کمک به اشتغال پای کار است، گفت: ایلام جزء ۵ استان برتر در زمینه پرداخت تسهیلات است.

اسدالله حاجی‌پور امروز شنبه ۳ مرداد با حضور در ایسنا اظهار کرد: واقعیت این است که اگر مشکل اشتغال با پرداخت تسهیلات حل می‌شد باید هم اکنون مشکل اشتغال حل می‌شد چرا که پرداخت تسهیلات در تمامی دولت‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه آمار نشان می‌دهد که ایلام جزء ۵ استان برتر در زمینه پرداخت تسهیلات است، تصریح کرد: آخرین عملکرد استان در این زمینه ۹۲ درصد است که درصد بسیار بالایی محسوب می‌شود.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان ایلام با تأکید بر اینکه اقتصاد ما یک اقتصاد بانک‌محور است، ادامه داد: اعتماد مردم به شبکه بانکی کشور از دیرباز وجود داشته و با اتفاقاتی که در بورس افتاد این اعتماد بیشتر شده است.

حاجی‌پور با اشاره به ناترازی نقدینگی و کمبود منابع و جبران این مسئله با رایزنی‌های گسترده در سطح ملی، تصریح کرد: گره زدن اشتغال به تسهیلات اشتباه است و باید فضای کسب و کار را درست کنیم چرا که فضای کسب و کار ما ایراد دارد.

وی با تأکید بر بر اولویت بندی صحیح در زمینه اشتغال، در استان‌ها، گفت: در این زمینه باید متناسب با شرایط استان‌ها تصمیم ‌گیری کرد و صرفا نمی‌توان با سیاست‌های متمرکز در رونق اشتغال در استان‌ها، با تسهیلات اشتغال‌زایی گام‌های اثربخشی را برداشت.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان ایلام تاکید کرد: در واقع تسهیلات وسیله‌ است که به هدف اصلی یعنی اشتغال و توسعه اشتغال بینجامد اما متأسفانه در این بیشتر تسهیلات هدف شده است و کم نیستند متقاضیانی که به تسهیلات به‌عنوان هدف نهایی این فرایند می‌اندیشند.

وی حلال مشکلات استان در زمینه اشتغال را بهبود فضای مهارت‌ها، توجه به آمایش سرزمینی، تقویت نهادهای تسهیل‌گر و اولویت‌بندی و کار کارشناسی و تلاش برای حمایت از تثبیت اشتغال فعلی ذکر کرد.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان ایلام تأکید کرد: استانی مانند ایلام با ظرفیت‌های متعدد از مرز گرفته تا ظرفیت‌های نفت و گاز و کشاورزی و دامپروری و صنایع دستی و گردشگری نباید مشکل بیکاری داشته باشد اما متاسفانه بسیاری از ظرفیت‌های بالقوه، بالفعل نشده‌اند و راه حل آن تکمیل زنجیره ارزش و استفاده از تجربه استان‌های توسعه یافته است.

حاجی‌پور تأکید کرد: شبکه بانکی در عرصه‌ کمک به اشتغال پای کار است و با تمام توان کمک کار مردم استان و مدیران این بخش خواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها