چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۱
منبع: نمایندگی زنجان
بهره‌برداری از مدارس شهرک فرمانیه زنجان برای رفع کمبود فضای آموزشی ضروری است
عکس تزئینی است

معاون آموزش و پرورش زنجان تاکید کرد

بهره‌برداری از مدارس شهرک فرمانیه زنجان برای رفع کمبود فضای آموزشی ضروری است

زنجان (ایسنا) - معاون پشتیبانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به کمبود فضای آموزشی در برخی مناطق شهر زنجان، خواستار تسریع در تحویل مدارس در حال احداث شهرک فرمانیه شد و گفت: بهره‌برداری از این فضاها می‌تواند بخشی از نیاز آموزشی ناحیه ۲ آموزش و پرورش زنجان را برطرف کند.

محسن روزبان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تخصیص اعتبارات استان به حوزه آموزش و پرورش، اظهار کرد: در آخرین شورای برنامه‌ریزی استان، آموزش و پرورش از محل اعتبارات تملک دارایی جایگاه قابل توجهی به دست آورد که نشان‌دهنده نگاه ویژه مسئولان استان به حوزه تعلیم و تربیت است.

وی با قدردانی از استاندار زنجان و مجموعه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان افزود: شکل‌گیری گفتمان توجه به آموزش و پرورش به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی استان، اتفاق ارزشمندی است و می‌تواند زمینه‌ساز رفع بخشی از مشکلات زیرساختی این حوزه شود.

روزبان با اشاره به یکی از چالش‌های مهم آموزش و پرورش در آستانه سال تحصیلی جدید، گفت: کمبود فضای آموزشی به‌ویژه در برخی مناطق شهری زنجان، یکی از دغدغه‌های جدی در برنامه‌ریزی‌های آموزشی است.

معاون پشتیبانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به ظرفیت قانونی ماده ۱۸ قانون شوراهای آموزش و پرورش، اظهار کرد: بر اساس این قانون، سازندگان شهرک‌های جدید مسکونی و پروژه‌های بزرگ ساخت‌وساز موظف هستند متناسب با نیاز ایجادشده، نسبت به تأمین فضای آموزشی و پرورشی مورد نیاز اقدام کنند.

وی افزود: خوشبختانه در استان زنجان این موضوع در حال تبدیل شدن به یک رویه اجرایی است و شهرک فرهنگیان (فرمانیه) از جمله مجموعه‌هایی است که در این زمینه اقدامات مناسبی انجام داده است.

روزبان با بیان اینکه دو مدرسه در این شهرک با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در حال احداث است، ادامه داد: یکی از این مدارس پیشرفت فیزیکی بالایی دارد و دیگری نیز با روند مناسبی در حال تکمیل است.

وی تأکید کرد: با توجه به نیاز شدید ناحیه ۲ آموزش و پرورش زنجان به فضای آموزشی جدید، بهره‌برداری از مدارس شهرک فرمانیه می‌تواند نقش مهمی در پوشش جمعیت دانش‌آموزی این منطقه و مناطق پیرامونی داشته باشد.

معاون پشتیبانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: این شهرک با توجه به نزدیکی به طرح‌های مسکن و مناطق در حال توسعه شهری، ظرفیت مهمی برای تأمین فضای آموزشی مورد نیاز جمعیت جدید دارد.

وی خواستار همکاری مجموعه مدیریت شهری و دستگاه‌های مرتبط برای تسریع در فرآیند تحویل این مدارس شد و افزود: انتظار می‌رود با هماهنگی معاونت عمرانی استانداری و سایر دستگاه‌های مسئول، امکان بهره‌برداری از این فضاهای آموزشی برای سال تحصیلی پیش‌رو فراهم شود.

روزبان خاطرنشان کرد: توسعه فضاهای آموزشی نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست و استفاده از ظرفیت‌های قانونی و مشارکت خیرین می‌تواند مسیر رفع کمبودهای آموزشی استان را هموار کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها