سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۹
منبع: نمایندگی گلستان
بهره‌برداری و آغاز عملیات ۱۴۴ پروژه با اعتبار بیش از ۸ هزار میلیارد تومان در بندر ترکمن

فرماندار خبر داد

بهره‌برداری و آغاز عملیات ۱۴۴ پروژه با اعتبار بیش از ۸ هزار میلیارد تومان در بندر ترکمن

گلستان (ایسنا) - فرماندار بندر ترکمن از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۴۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در این شهرستان همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: مجموع اعتبار این پروژه‌ها به بیش از ۸.۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

امید سقلی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال یکی از هفته‌های دولت بی‌سابقه بندرترکمن از نظر تعداد و حجم پروژه‌ها را شاهد هستیم و با وجود شرایط جنگی، هیچ‌ یک از پروژه‌های شهرستان متوقف نشده و طرح‌ها با جدیت در حال اجرا و تکمیل هستند.

وی افزود: در مجموع ۱۴۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان بندرترکمن افتتاح می‌شود یا عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد که برای اجرای این پروژه‌ها بیش از ۸.۲ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

فرماندار بندرترکمن ادامه داد: در بخش عمرانی حدود یک هزار و ۲۶۴ میلیارد تومان و در حوزه اقتصادی نیز حدود ۶ هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان پروژه در هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسد یا عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.

سقلی یکی از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در شهرستان را در حوزه تأمین آب عنوان کرد و گفت: پنج حلقه چاه جدید برای بندرترکمن وارد مدار بهره‌برداری شده و این اقدام نقش مهمی در تقویت منابع تأمین آب شهرستان خواهد داشت.

وی همچنین از اجرای طرح‌های جدید در حوزه درمان خبر داد و اظهار کرد: اورژانس بندرترکمن پیش از این تنها ۱۲ تخت داشت که با اجرای پروژه توسعه، ۳۶ تخت به ظرفیت آن اضافه شد.

فرماندار بندرترکمن افزود: برای توسعه اورژانس حدود ۸۰ میلیارد تومان هزینه شده و با این اقدام ظرفیت تخت‌های اورژانس تقریباً سه برابر شده است که می‌تواند بخش قابل توجهی از نیاز مراجعه‌کنندگان را پاسخ دهد.

سقلی با اشاره به اجرای پروژه‌های راهسازی در شهرستان گفت: یکی از اقدامات مهم، احداث محور ارتباطی جدید بین روستای نیازآباد و شهر بندرترکمن است.

وی ادامه داد: همچنین مسیر ارتباطی بین روستای قره‌تپه و محمدآباد شمالی احداث شده که با اجرای آن، مسیر دسترسی بین این مناطق از حدود ۲۰ تا ۲۵ کیلومتر به حدود ۴.۵ کیلومتر کاهش یافته است.

فرماندار بندرترکمن افزود: محور اسلام‌آباد ـ زنگیان نیز با طول حدود چهار کیلومتر با مشارکت شهرستان گرگان اجرا شده که دسترسی روستاهای منطقه به محورهای اصلی را تسهیل می‌کند.

سقلی همچنین از اجرای فاز نخست تعریض باند شمالی محور آق‌قلا ـ بندرترکمن خبر داد و گفت: این پروژه نیز در هفته دولت امسال به مرحله تکمیل فاز نخست خواهد رسید.

وی با تأکید بر نقش سرمایه‌گذاری در ایجاد اشتغال اظهار کرد: رویکرد استان در حوزه جذب سرمایه‌گذار بسیار مثبت بوده و سرمایه‌گذاران توانمند و معتبر برای اجرای طرح‌های مختلف وارد شهرستان بندرترکمن شده‌اند.

سقلی مهم‌ترین طرح سرمایه‌گذاری مورد انتظار در شهرستان را پروژه گردشگری جزیره آشوراده عنوان کرد و گفت: پس از حدود ۳۰ سال انتظار، این پروژه با سرمایه‌گذاری حدود ۶ هزار میلیارد تومان در محدوده ۲۲ هکتاری اجرا خواهد شد.

وی افزود: آغاز این پروژه می‌تواند علاوه بر ایجاد اشتغال، افزایش درآمد سرانه خانوارها و رونق گردشگری را به دنبال داشته باشد و ظرفیت‌های اقتصادی بندرترکمن را بیش از گذشته فعال کند.

فرماندار بندرترکمن تأکید کرد: توسعه گردشگری و استفاده از ظرفیت‌های ساحلی، شیلات و سرمایه‌گذاری می‌تواند زمینه‌ساز تحول اقتصادی شهرستان و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای مردم منطقه باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها