دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۲
منبع: نمایندگی کردستان
مدیرکل استاندارد کردستان: کیفیت مصالح ساختمانی تولیدی استان به‌صورت مستمر پایش می‌شود

مدیرکل استاندارد کردستان: کیفیت مصالح ساختمانی تولیدی استان به‌صورت مستمر پایش می‌شود

کردستان (ایسنا) - مدیرکل استاندارد کردستان گفت: واحدهای تولیدکننده مصالح ساختمانی در استان به‌صورت مستمر تحت نظارت قرار دارند و سالانه چهار نوبت از محصولات آنها نمونه‌برداری و کیفیت فرآورده‌های تولیدی بررسی می‌شود.

مهدی سحری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اداره‌کل استاندارد کردستان بر تولید مصالح ساختمانی در استان نظارت دارد و کارشناسان این اداره‌کل به‌صورت فصلی به واحدهای تولیدی مراجعه می‌کنند.

وی افزود: در جریان این بازدیدها، علاوه بر بررسی خط تولید و آزمایشگاه‌های مستقر در واحدهای تولیدی، از فرآورده‌های تولیدشده نیز نمونه‌برداری می‌شود و نمونه‌ها برای انجام آزمایش‌های لازم به آزمایشگاه‌های همکار در استان ارسال خواهد شد.

مدیرکل استاندارد کردستان با اشاره به اینکه آجر، بتن و سایر مصالح ساختمانی تولیدی استان از جمله فرآورده‌های مورد نظارت هستند، بیان کرد: نتایج آزمایش‌ها در کارنامه واحد تولیدی ثبت می‌شود و بر اساس ضوابط، سالانه چهار نوبت نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی انجام خواهد شد.

سحری ادامه داد: چنانچه کیفیت محصولات یک واحد تولیدی در دو نوبت متوالی مورد تأیید قرار گیرد و انطباق محصولات اثبات شود، تعداد نمونه‌برداری‌های سالانه به دو نوبت کاهش پیدا می‌کند.

وی همچنین این اقدام را علاوه بر جنبه تشویقی برای واحدهای تولیدی، عاملی برای کاهش هزینه‌های آنها دانست و گفت: هدف از این فرآیند، حمایت از واحدهایی است که به‌صورت مستمر الزامات استاندارد را رعایت می‌کنند، در عین حال نظارت بر کیفیت محصولات نیز ادامه خواهد داشت.

مدیرکل استاندارد کردستان با بیان اینکه واحدهای تولید مصالح ساختمانی در سطح استان دارای پروانه استاندارد هستند، تأکید کرد: دریافت پروانه استاندارد به معنای پایان نظارت نیست و کیفیت محصولات این واحدها به‌صورت مستمر مورد پایش قرار می‌گیرد.

سحری در ادامه درباره نحوه رسیدگی به اعتراض مصرف‌کنندگان نسبت به کیفیت محصولات نیز گفت: هر مصرف‌کننده‌ای که نسبت به کیفیت محصول یک واحد تولیدی اعتراضی داشته باشد، می‌تواند شکایت خود را مطرح کند و کارشناسان اداره‌کل استاندارد موضوع را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: نتیجه بررسی شکایت نیز به مصرف‌کننده اعلام می‌شود تا حقوق مشتریان و مصرف‌کنندگان در زمینه کیفیت فرآورده‌های ساختمانی مورد صیانت قرار گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها