سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۴
کشف کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز ‌

کشف کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز ‌

البرز (ایسنا) - فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد از کشف و پلمب کارگاه تولید و توزیع ‌قرص‌های غیرمجاز و دستگیری یک نفر متهم در این خصوص خبر داد.‌

به گزارش ایسنا به نقل از پلیس البرز در روز سه‌شنبه ۱۰ شهریور، سرهنگ حسین حسنوندی گفت: در پی انجام اقدامات دقیق اطلاعاتی و عملیاتی  پلیس مبارزه با مواد مخدر نظرآباد، یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز شناسایی و پلمب شد.

وی افزود: این باند اقدام به تولید و عرضه قرص‌های غیرمجاز و ممنوعه می‌کرد که با هماهنگی مقام قضایی در بازرسی از این کارگاه تعداد ۱۶۱هزار قرص غیرمجاز، ۲۸ هزار قرص دیفن هیدرامین و ۵۵ کیلو مواد پیش‌ساز و تجهیزات تولید ممنوعه کشف شد.

وی بیان کرد: در این عملیات، یک نفر متهم دستگیر و با دستور مقام قضایی، پرونده در این خصوص تشکیل و تحقیقات پلیسی بر روی آن همچنان ادامه دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد در پایان از شهروندان درخواست کرد تا نسبت به پیامدهای خطرناک مصرف مواد و داروهای غیرمجاز هوشیار بوده و هرگونه فعالیت مشکوک را به مراجع انتظامی و امنیتی گزارش دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها