یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۱۷
آموزش مجازی ظرفیتی مکمل برای استمرار و عدالت آموزشی در مدارس است

یک مسئول در آموزش و پرورش یزد مطرح کرد

آموزش مجازی ظرفیتی مکمل برای استمرار و عدالت آموزشی در مدارس است

یزد (ایسنا) - رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با تأکید بر محوریت آموزش حضوری در سال تحصیلی جدید، آموزش مجازی را «ظرفیتی مکمل» دانست که باید با کیفیت بالا و تعامل دوسویه میان معلم و دانش‌آموز همراه باشد.

علی‌محمد قانع  عزآبادی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص ارتقای کیفیت آموزش مجازی در صورت نیاز در سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: امسال آموزش به صورت حضوری و ارتباط مستقیم میان معلم و دانش‌آموز است ولی با این حال، آموزش مجازی نیز باید در موارد ضروری و بر اساس سیاست‌ها و تصمیمات رسمی آموزش و پرورش، به عنوان یک ظرفیت مکمل آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: تجربه آموزش مجازی در سال‌های گذشته نشان داد که کیفیت آموزش مجازی تا حد زیادی به زیر ساخت‌های فنی، پلتفرم آموزشی، کیفیت محتوای ارائه‌ شده و میزان تعامل میان معلم و دانش آموز وابسته است.

قانع خاطرنشان کرد:  در این راستا مدارس استان یزد تلاش کرده‌اند با استفاده از ظرفیت پلتفرم‌های آموزشی مناسب و فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز، زمینه ارائه آموزش برخط و با کیفیت را در صورت نیاز فراهم کنند.

وی به رویکرد آموزش و پرورش در آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: آموزش مجازی نباید صرفاً به ارسال فایل و جزوه یا تکلیف محدود شود بلکه در صورت ضرورت استفاده از آموزش غیرحضوری، دانش‌آموز بتواند همانند یک کلاس تعاملی، ارتباط دو سویه و برخط با معلم داشته باشد، سوال مطرح کند و پاسخ را دریافت کند و در فرآیند یادگیری مشارکت فعالی داشته باشد.

این مسئول افزود: پلتفرم‌های آموزشی این امکان را فراهم می‌کنند که معلم بتواند حضور و میزان مشارکت دانش‌آموزان را رصد کند، محتوای آموزشی ارائه دهد و جلسات پرسش و پاسخ برگزار کند و تکالیف را دریافت و روند یادگیری دانش آموزان را ارزیابی نماید.

قانع در پایان با یادآوری ارائه آموزش حضوری مدارس در سال تحصیلی جدید، عنوان کرد: هدف آموزش و پرورش استان این است که درصورت نیاز به استفاده از آموزش غیرحضوری، با بهره‌گیری از زیرساخت های مناسب و ظرفیت فناوری، کیفیت، استمرار و عدالت آموزشی حفظ کرده و کاستی‌هایی که در تجربه آموزش مجازی سال‌های گذشته وجود داشت را تا حد امکان برطرف کند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها